(Poistunut julkaisusta)

Palkkakonsultti / Järjestelmäkonsultti
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Oletko järjestelmistä innostunut ammattilainen, joka tuntee palkkahallinnon prosessit? Meillä osaamistasi arvostetaan! Kasvumme tueksi haemme uuteen tehtävään:

Palkkakonsultti / Järjestelmäkonsultti

Etsimme laumaamme palkka- ja HR-järjestelmistä innostunutta ammattilaista monipuolisiin asiakasprojekteihimme konsultoivaan rooliin. Tuet asiakkaitamme järjestelmäkäyttöönotoissa sekä järjestelmien kehittämisprojekteissa. Suunnittelet asiakkaidemme kanssa toimivia prosesseja, vedät projekteja sekä osallistut palkanlaskennan toteuttamiseen. Pääset myös kouluttamaan niin asiakkailla kuin sisäisesti sekä toimit palkkapalvelutiimin sisäisenä asiantuntijana järjestelmiin liittyen. Pystymme myös räätälöimään tehtävää osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus yhdestä tai useammasta palkka-/HR-järjestelmästä, sisältäen kokemusta järjestelmän kehittämisestä ja käyttöönotoista. Arvostamme erityisesti Mepco-osaamista sekä projektinvedon osaamista. Tunnet palkanlaskennan prosessit ja pystyt konsultoimaan asiakkaitamme palkkahallintoon liittyen. Nautit asiakastyöstä, monipuolisista työtehtävistä ja vaihtelevista ongelmanratkaisutilanteista. Sovit laumaamme, jos olet itseohjautuva, joustava ja sinulla on positiivisen kehittämisorientoitunut asenne. Meille HR4:läisille on lajityypillistä, että pystymme vaivattomasti sopeutumaan ja asettumaan asiakkaan tilanteeseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena. Palkkapalvelumme kasvaa vahvasti ja pääset työssäsi näkemään erilaisia asiakasorganisaatioita ja toimialoja. Saat itsenäistä vastuuta sekä laumamme tuen työllesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä, sillä uskomme, että yhdessä olemme viisaampia kuin yksin. Tukenasi ovat alan parhaat käytännöt, digitaaliset ratkaisumme sekä yli sadan HR-osaajan kollegaverkosto. Työssä oppimisen lisäksi pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Olemme lauma innostuneita ja osaavia henkilöstötyön edelläkävijöitä sekä alamme suurin kasvuyritys. Laumastamme löytyy henkilöstöjohtamisen, palkkapalveluiden, HR-ulkoistuksen, konsultoinnin, valmentamisen ja tutkimuksen ammattilaisia. Uskomme, että hyvällä henkilöstöjohtamisella tuotamme erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin omassa työyhteisössä kuin asiakastyössä. Organisaatiomme on moderni ja ihmisläheinen. Tekemistämme ohjaavat arvomme: luottamus ja arvostus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta. Tule kanssamme luomaan parempaa työelämää!

Toimitilamme sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Espoon Keilaniemessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää su 23.9. mennessä. Lisätietoja antaa Senior Rekrytointikonsulttimme Jenna Jussila, p. 050 442 8444. Odotamme sinua innolla laumamme jäseneksi!