(Poistunut julkaisusta)

Palkkakäynnistysihmisiä (Mepco), Tampere, Helsinki, Pori tai Oulu
Integrata Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020
Integrata Oy
Integrata on henkilöstöhallinnon hiekkalaatikolla uraa uurtava asiantuntija. Integratalaiset karsivat kuraa tuottamalla humaania HR-alan prosessimuotoilua kokonaispalveluna. Pistämme parastamme työpaikkasi HR:ään, palkkahallintoon ja johtamiseen. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Siksi etsimme nyt ei yhtä, vaan kahta palkkakäynnistysihmistä Mepco-tiimiimme järjestelmällisiksi järjestelmäihmisiksi. Nuottikorvaa ei käynnistyksissä kaivata, mutta saat silti palkkapumpun soittamaan samaa säveltä.
 

Mikä homma?

Mepco HRM on sinulle tuttu. Kyseessä on tietenkin asiakkaidemme ja oman palkkapalvelumme tärkein työkalu ja tahtipuikko. Mepco-tiimimme on yksi yhtenäinen orkesteri, jonka ykkösprio on viritellä systeemi soittamaan palkanlaskennan sulosäveliä duurissa.

Soolosi voit säästää – täällä tehdään töitä tiiminä. Tehtäväsi tiimissä on pilkkoa asiakkaan palkanlaskenta palasiksi ja muotoilla uudet prosessit ja parametrit. Ratkaisuja rakennetaan sekä asiakaskohtaisiin toimituksiin että oman ulkoistuspalvelumme iloksi.

Työskentelemme tiiminä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa. Uurramme uraa karsimalla kuraa, eli teemme työelämää, jossa annamme koneen hoitaa ne hommat, joissa se voittaa ihmisen. Toisin sanoen, tuotamme tulevaisuudessa palkanlaskentaa, jossa ei lasketa mitään. Manuaalisten vaiheiden ja paperipinojen jäädessä pois pöydältäsi, vapautuu aikaa keskittyä ydinosaamiseesi ja muihin merkityksellisiin töihin. Kuten nyt vaikka juuri asiakkaiden auttamiseen (ja kahvitaukoihin).

Olemme neljällä paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on käytännössä Teamsissä ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on 120 hengen yhteisohjautuva joukko Helsingissä, Tampereella, Porissa ja Oulussa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.
 

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Etsimme palkkakäynnistäjiksi kahta ihmistä, jotka ovat tehneet jo vähintään yhtä paljon virheitä kuin me – ja oppineet niistä. Tärkeintä on taitaa palkanlaskennan prosessit ja projektien läpiviennit, mutta ei tietenkään haittaa, jos Mepco HRM:n syväosaamisen lisäksi hallussasi on myös muut liitännäiset toiminnallisuudet: Mepco Web, HR-ominaisuudet ja -prosessit, Kirjaamo sekä integraatiohommat.

Manuaalisten manööverien automatisointi on sulosävel sinulle ja suhtaudut sujuvasti robotteihin. Ovathan ne täällä tekemässä työstäsi sekä asiakkaamme hommista helpompaa.
 

Millaista merkitystä saat meiltä?

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja palvelevaan johtamiseen. Tulet töihin esihenkilöttömään organisaatioon, jossa johtaminen toteutetaan palveluna. Sinä päätät sekä sävellät omia työpäiviäsi. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiedetään, polttelee päästä tämän päivän palkkapuuhien pariin, mutta lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia: Integrata Manifesto
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme panneet paukkuja

Tutustu vaikka vielä Jakamossa jorinoihimme, Linkkarissa ihmisiimme sekä Instagramissa yrityskulttuuriimme. Ja katso myös kuvat. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 17.1.2021 klo 23:59 mennessä.

Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa Eveliina Tuokkola, eveliina.tuokkola@integrata.fi, 0400 496 484. 


Avainsanat: Palkkakäynnistys, Mepco, järjestelmäasiantuntija, HR-järjestelmäasiantuntija, Mepco-asiantuntija