(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallintopäällikkö
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018
Arctia on erikoisvarustamo, joka tuottaa jäänmurto-, öljyntorjunta- ja offshore-palveluita sekä satamien avustuspalveluita. Tärkein tehtävämme on Suomen merialueiden jäänmurron ja talvimerenkulun turvaaminen.
Arctian toiminnan, yrityskulttuurin ja asenneilmapiirin tekee osaava, motivoitunut ja yhteisiin arvoihin sitoutunut henkilöstö. Työntekijöille Arctia tarjoaa turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden pitää huolta terveydestä ja ammattitaidoista. Yrityksessä työskentelee 30 henkilöä hallinnon tehtävissä sekä 250 henkilöä merillä. 

Etsimme Arctia Oy:lle palkkahallintopäällikköä

Tehtävässäsi vastaat yrityksen palkkahallintopalveluista. Varmistat, että palkkahallinto ja sen toiminnot ovat lainmukaisia ja tukevat yrityksen liiketoimintaa. Palkkahallinto on osa HR-toimintoa ja osallistut aktiivisesti muuhun yksikön toimintaan.

Työsi on palkkahallinnon sujuvuuden varmistamista, työsuhdeasioiden hoitamista ja ohjeistamista. Osallistut itse palkkojen laskentaan joiltakin osin. Tehtäviin liittyy myös matkustushallintajärjestelmä ja työterveyshuoltoon liittyvät osa-alueet. Pääset osallistumaan myös HR:n kokonaisprosessien kehittämiseen ja ylläpitoon, muun muassa työhyvinvointiin liittyvien asioiden hoitaminen.

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, amk- tai korkeakoulutason opinnot, tietotaitoa palkkahallintojärjestelmistä ja -prosesseista, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tuntemusta ja suomen sekä englanninkielen taito.

Tehtävä sopii itsenäiseen työhön pystyvälle henkilölle, jolla on jämäkkä työtapa ja erinomaiset yhteistyötaidot.  
 
Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa 26-27.6.2018 ja 2-3.7.2018 rekrytointipäällikkö Marja Heinimäki, puh. 040 547 8563. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae tehtävää mahdollisimman pian, liitä mukaan CV ja palkkapyyntö .