(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallintopäällikkö, kokoaikainen, Administer, useita kaupunkeja
Administer

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Omaatko aikaisempaa työkokemusta esihenkilön roolista? Omaatko ymmärrystä ja osaamista palkkahallinnon prosesseista? Etsimme Administerille palkkahallintopäällikköä - mikäli tunnistit itsesi ensimmäisestä lauseesta niin suosittelen jatkamaan lukemista!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme Administerille palkkahallintopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme henkilöä työskentelemään joko PK-seudun, Vaasan, Turun tai Rauman toimipisteelle. Tällä hetkellä työ tehdään pääsääntöisesti etätyönä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Administerille.

Palkkahallintopäällikkönä pääset työskentelemään mielenkiintoisessa tehtävässä, jossa keskiössä on 8-12 henkisen tiimisi tuloksellinen ohjaaminen. Esihenkilönä rooliisi kuuluu muun muassa tiimisi jäsenten tulosten ja tavoitteiden seuranta, päivittäinen esihenkilötyö, osaamisen kehittäminen sekä sen seuranta ja perehdyttäminen. Esihenkilötyön lisäksi pääset työskentelemään myös asiakasyhteistöiden kehittämisen parissa ja osallistumaan suurasiakkaiden ohjausryhmätoimintaan. Odotamme sinulta innostavaa ja motivoivaa otetta ja asennetta esihenkilötyöhön, sekä aikaisempaa kokemusta tiimin vetämisestä tai vastaavasta työtehtävästä. 


Administer on suomalainen, sähköisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto. Reaaliaikaisten sähköisten ratkaisujen lisäksi tarjoamme käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joiden jatkuva koulutus takaa palvelun tehokkuuden, tarkkuuden ja korkean laadun.
Asiakkainamme on eri alan yrityksiä pörssiyhtiöistä yhden miehen konsulttitoimistoihin.

Lue lisää Administerista: https://www.administer.fi/


Pääasialliset tehtävät

 • Tiimisi tulosten ja tavoitteiden seuranta, päivittäinen esihenkilötyö, osaamisen kehittäminen ja perehdyttäminen
 • Asiaksasuhteiden kehittäminen sekä ohjausryhmätoiminta

Odotamme sinulta

 • Taloushallinnon tehtäviin soveltuvaa kaupallista tutkintoa
 • Kokemusta esihenkilönä toimimisesta
 • Vahvoja vuorovaikutustaitoja, organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä asiakaslähtöistä ja tuloshakuista asennetta 
 • Kokemusta palkanlaskennan tehtävistä

Tarjoamme sinulle

 • Tilaisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa tehtävissä sekä yrityksessä, jossa työn ja osaamisen korkea laatu on keskeinen toimintaa ohjaava mittari
 • Yrityksen, jossa panostetaan henkilöstön kehittämiseen sekä hyvään johtamiseen
 • Ketterän ja joustavan työpaikan
 • Etätyömahdollisuuden
 • Hyvän perehdytyksen ja innostavan sekä ammattitaitoisen tiimin tuen
 • Hyvät henkilöstöedut

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 10.2.2020, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com, 044 5440 425). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!