(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallintopäällikkö - Helsinki, Mäntsälä
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Haluaisitko sinä työskennellä yhdessä Suomen suurimmassa ja hyvämaineisimmassa sähköisen taloushallinnon palveluita tarjoavassa kasvuyrityksessä? Tämä kansainvälisestikin toimiva konserni on edelläkävijä alallaan ja heidät tunnetaan asiakaslähtöisestä toimintatavasta. Etsimme asiakasyrityksellemme kehitysmyönteistä ja erinomaiset johtamistaidot omaavaa palkkahallintopäällikköä.

Tehtävässäsi 

otat kokonaisvastuun palkka-asiantuntijatiimistä ja tuet heidän onnistumistaan tehtävässään hoitaa asiakasyritysten palkkahallintoa. Asiakasyritykset koostuvat eri toimialoilla toimivista erikokoisista toimijoista; yhden työtekijän yksityisyrityksistä suuriin kansainvälisiin pörssiyhtiöihin sekä myös kuntiin ja kaupunkeihin. Toimit myös itse asiakasrajapinnassa  auttaen tiimiäsi erilaisissa asiakashaasteissa. Osallistut tarvittaessa myös itse palkanlaskentatyöhön. Työpisteesi sijaitsee Helsingissä tai vaihtoehtoisesti Mäntsälässä ja tiimisi ympäri Suomea, joten matkustusvalmius ja kokemus etäjohtamisesta auttavat työssäsi onnistumista.

Toivomme, 

että olet jo esimieskannuksesi hankkinut ja nautit siitä, että voit motivoida ja innostaa tiimiäsi yltämään parhaimpaansa. Asiakaslähtöisyys ja aikaansaavuus näkyvät luontaisesti päivittäisessä työskentelyssäsi ja sinulla on intoa ja rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin ja kehitystehtäviin. Tunnet aitoa kiinnostusta asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan ja sinulla on kyky konsultoida asiakkaita. Hallitset isommatkin kokonaisuudet ja olet eriomainen priorisoija. Esiintymistaidoistasi on etua tässä tehtävässä.

Tarjoamme

Jos tunnistit itsesi ja innostuit, niin meillä on tarjota sinulle mahdollisuus olla mukana kehittämässä kasvavaa palvelua modernissa taloushallinnon palveluyrityksessä. Saat monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, positiivisen ja avoimen työyhteisön sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Hae paikkaa 

pikaisesti rekisteröitymällä hakijaksi ja lähettämällä  ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tämä vakituinen tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Ensimmäinen haastattelukierron toteutetaan videohaastattelutyökalua hyödyntäen, joten seuraathan sähköpostiasi haastattelukutsun varalta. Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla seniorkonsutti Minna Kauhanen. Minnan tavoitat parhaiten torstaina 14.5.2020 klo 9-11 mahdollisia lisäkysymyksiä varten numerosta 030 6090 204 tai sähköpostitse minna.kauhanen@eilakaisla.fi  Odotan innolla kuulevani Sinusta pian!