(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnosta vastaava ammattilainen
Tilitoimisto Marjut Uotila Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme joko Lohjan Pusulan tai Tapiolan toimistollemme

PALKKAHALLINNOSTA VASTAAVAA AMMATTILAISTA

Vastaat asiakasyritystemme palkkahallinnosta. Olet oman alasi asiantuntija; osaat soveltaa palkanlaskennassa työlainsäädäntöä sekä eri alojen työ- ja virkaehtosopimuksia. Hoidat palkkoihin liittyvät ilmoitukset ja tilastoinnin. Hallitset taloushallinnon ja toimisto-ohjelmien käytön. Työskentelemme pääasiassa Finagon järjestelmien kanssa, pääohjelmistomme on Procountor.

Edellytämme sinulta muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennan tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Arvostamme, mikäli sinulla on PHT-tutkinto. Kokemus kirjanpitotehtävistä on eduksesi. Olet työssäsi tarkka ja aikaansaava. Toimit itsenäisesti ja joustavasti eri tehtävien, asiakkuuksien ja projektien välillä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyö- ja paineensietokykyinen sekä pysyt aikatauluissa. Haluat myös kehittyä työssäsi. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle yrityksemme avaintehtävää, joustavan työympäristön ja mahdollisuuden kasvaa yhdessä yrityksemme kanssa. Lisäksi saat työllesi kokeneiden ja mukavien kollegoiden tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin 28.7. ja 5.8. klo 9–11. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin ”Aresnets” kautta 16.8.2020 mennessä.