(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon tiiminvetäjä
Metropolia Ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

Haemme HR-tiimiimme nyt palkkahallinnon tiiminvetäjää.

Palkkahallinnon tiiminvetäjänä vastaat palkkahallinnon prosessien toimivuudesta ja laadusta ja kehität tiimin työtä yhdessä tiimisi muiden ammattilaisten kanssa. Organisoit palkkahallinnon tehtäviä ja aikatauluja yhdessä tiimin kanssa hoitaen samalla palkanlaskentaa omalta osaltasi.  

Tartut aktiivisesti palkkahallinnon prosessien ja työkalujen kehittämiseen ja sinulla on kyky ja tahto viedä muutokset onnistuneesti maaliin. Tehtävässä on eduksi kokemus palkkahallinnon kehittämishankkeista ja erilaisista palkkaohjelmista sekä niihin liittyvästä määrittely- ja käyttöönottotyöstä.

Yhteistyö- ja neuvottelutaitosi tulevat esiin palkkahallinnon asiakasneuvontatyössä sekä ongelmatilanteiden ennakoinnissa ja selvittelyssä.  Palkkahallinnon avainhenkilönä koordinoit ulkoisia rajapintoja ja huolehdit työnantajavelvoitteista ml. verottaja, eläke- ja muut vakuutukset, tilastot ja muut viranomaisraportit. Koordinoit myös sisäisiä rajapintoja ja yhteistyötä mukaan lukien muu HR ja talous/kirjanpito.

Näet palkkahallinnon merkityksen ja mahdollisuudet yhtiön toiminnassa ja huolehdit esimiesten raportoinnin kehittämisestä johtamistyön tueksi. Yhdessä tiimisi kanssa huolehdit sisäisestä tiedottamisesta ja opastamisesta palkkahallinnon asioissa. Organisaatiomme on aktiivinen ja henkilöstömme kehittämisorientoitunut, ja tämä näkyy myös odotuksissamme tiimiäsi kohtaan.

Olet rautainen palkkahallinnon ammattilainen.  Koulutuksesi ja kokemuksesi kautta sinulla on näkemystä palkkahallinnon kokonaisuudesta ja sen yksittäisistä tehtävistä.  Sinusta löytyy sekä tekijää että prosessien ja palvelujen kehittäjää. Olet riittävän jämäkkä ja pitkäjänteinen viemään sovittuja muutoksia käytäntöön asti. Osaat avata ja sanoittaa palkkahallinnon kiemuroita maanläheisesti, jotta sisäinen asiakas ymmärtää toiminnan perustelut. Herätät toiminnallasi luottamusta ja toimit mielelläsi yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme ammattikorkeakoulun dynaamisen ja jatkuvasti kehittyvän toimintaympäristön, mahdollisuuden kehittää omaa työkenttääsi ja osaamistasi sekä työtäsi tukevan ammattilaisten työyhteisön.

Lisää hakemukseen palkkatoiveesi.

Hakuaika päättyy 6.3.2018. Valinnasta voidaan päättää heti sopivan henkilön löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antavat henkilöstöpäällikkö Tuula Kokkonen, puh. 044 322 6592, varmimmin tavoitettavissa maanantaina 19.2. klo 13.00 -14.30 ja tiistaina 27.2. klo 13.00 -14.30, ja konsulttijohtaja Timo Tuohimaa Personnel Groupista, puh.  040 040 3032.