(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon kesätyöntekijöitä SOK Palveluässään
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsitkö ensi kesäksi tarkkuutta vaativaa työtä, jolla on isompi merkitys?

Entä nautitko asiakaspalvelutilanteista? Jos tunnistit tästä itsesi, lue ihmeessä pidemmälle. Saatamme nimittäin etsiä juuri sinua kesätöihin palkanlaskennan tiimiimme Helsinkiin!

Me olemme Palveluässä, S-Ryhmän keskitetty talous- ja palkkahallinnon palvelukeskus. Palkkahallinnon tiimissä tehtävämme on vastata S-ryhmän palkkojen maksusta sekä niiden oikeellisuudesta. S-Ryhmä on Suomen suurin kaupan alan toimija, mikä tekee työstämme haastavaa, mutta todella innostavaa.

Haemme nyt palkkahallinnon monipuolisista tehtävistä innostuneita kesätyöntekijöitä SOK Palveluässän Helsingin toimipisteeseen vähintään neljän kuukauden mittaisiin työsuhteisiin. Kesätyöt alkavat porrastetusti maalis-huhtikuun aikana.

Kesän aikana työskentelet osana palkanlaskennan tiimiä pitäen huolta S-Ryhmäläisten palkkojen maksusta sekä niiden oikeellisuudesta. Lisäksi toimit S-Ryhmän esimiesten apuna palkkoihin liittyvissä kysymyksissä ja palvelet heitä sekä puhelimitse että sähköpostitse. Työmme kulmakivi on tehokkuus ja tarkkuus ja sitä odotamme myös sinulta.

 

Näin menestyt tehtävässä

Menestyt tässä työssä, mikäli pidät tarkkuutta vaativista tehtävistä, kestät hyvin rutiineja ja omaat hyvät asiakaspalvelutaidot. Työssämme on tärkeää olla oma-aloitteinen, joten tätä odotamme myös sinulta. Kaikenlainen kokemus palkka- ja henkilöstöhallinnosta on ehdottomasti plussaa. Meille on myös hyvin tärkeää, että olet itse kiinnostus palkanlaskennasta ja sinulla on vahva motivaatio oppia uutta. Eduksi on myös, mikäli sinulla on kaupallinen koulutus, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, tai olet loppuvaiheen opiskelija, joka on innostunut syventämään osaamista käytännön tekemisen kautta.

Työskentelemme pääasiassa vähittäiskaupan sekä majoitus- ja ravintola-alan työehtosopimusten parissa, joten näiden alojen kokemuksesta saattaa olla sinulle hyötyä. Käsittelemme massiivisia määriä palkka-aineistoja ja siksi hetkittäinen paineensietokyky on varmasti avuksi tässä työssä.

 

Miksi meillä on kiva olla töissä?

Meidän tiimiläisiämme sekä muuta Palveluässän väkeä yhdistää rempseä huumorintaju ja aito rohkeus olla oma itsensä. Pidämme hyvää huolta työntekijöistämme ja toinen toisistamme. Vaikka työmme on ajoittain kiireistä, ratkaisemme arjen haasteet yhdessä hyvällä fiiliksellä.

Todellinen ylpeyden aiheemme on ehdottomasti se, miten mahdollistamme omalla työllämme S-Ryhmän toimijoiden arkipäiväisen toiminnan. Meidän ansiostamme S-Ryhmän työntekijät saavat palkkansa ajallaan ja oikean suuruisena.

Lisäksi meitä S-Ryhmäläisiä yhdistää neljä hyvin perustavanlaista arvoa:

1. Meillä on tehtävä. Palvelemme ja autamme miljoonia asiakasomistajiamme ympäri Suomen. Jokainen heistä huomaa työmme siinä, miten arki ja elämä sujuvat. Me teemme Suomesta kaikille hyvän paikan asua ja elää.

2. Merkityksellinen työ. Meillä olet kirjaimellisesti töissä suomalaisilla, sillä osuustoiminnallinen S-ryhmä on miljoonien asiakkaiden ja tuhansien työntekijöiden omistama yhteisö.

3. Uralla eteneminen. Voit vaikuttaa työpolkuusi ja kehittymiseesi hyödyntämällä S-ryhmän laajaa työyhteisöä ja sen luomia työmahdollisuuksia.

4. Työkaverit, joista on helppo olla ylpeä. S-ryhmän työntekijöitä yhdistää halu tehdä parempaa työtä yhdessä. Työyhteisömme ydinarvoihin kuuluu toistemme arvostus ja se näkyy konkreettisesti toimivana yhteistyönä yli organisaatiorajojen.

 

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tiesitkö, että S-Ryhmän henkilöstöedut ovat Suomen laajimmat? Työntekijämme saavat rahan arvoisia etuja ostoksistaan kaikissa S-Ryhmään kuuluvissa myymälöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja huoltoasemilla, sekä monissa muissa paikoissa. Lisäksi edut koskevat koko ruokakuntaa! Voit lukea tarkemmin henkilöstön ostoeduista täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Jaksaminen ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä ja siksi tarjoamme henkilöstöllemme laajat työterveyspalvelut. Panostamme erityisesti työergonomiaan ja jokaisella työntekijällämme onkin käytössään sähköinen työpöytä, jonka avulla voi sujuvasti vaihtaa työasentoa päivän aikana.

                            

Kiinnostuitko? Jätä kesätyöhakemuksesi jo tänään!

Jos olet lukenut tänne asti, on suuri todennäköisyys, että olet pitänyt näkemästäsi. Jos sinusta tuntuu, että olet tulevan kesämme vankka vahvistus, lähetä meille kesätyöhakemus. Näiden ohjeiden perusteella osaat kertoa ne asiat, mitä haluamme hakemuksestasi lukea:

1. Kerro meille, miksi olet kiinnostunut juuri palkkahallinnon kesätöistä.

2. Kerro, mitä taitoja olet kerryttänyt palkka- tai henkilöstöhallinnon alalta tai sen ulkopuolelta, jotka ovat hyödyllisiä tehtävän kannalta.

3. Kerro, millainen olet persoonaltasi ja millaisissa töissä viihdyt luontaisesti.

Kesätöihin meille voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 19.02.2020 mennessä. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopiven henkilöiden löydyttyä, joten laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtäviin tai meillä työskentelyyn liittyen, palkkahallinnon palveluesimies Tiina Raitanen juttelee mielellään lisää niistä kanssasi. Hänet tavoitat parhaiten to 6.2. klo 9-10, ke 12.2. klo 13-14 ja ke 19.2. klo 13-14 numerosta 010 768 2009. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse rekrytoinnissa mukana olevaan HR-asiantuntijaamme viivi.ruusulehto@sok.fi.