(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon kesätyöntekijöitä Helsinkiin
SOK Palveluässä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Me SOK Palveluässässä tuotamme SOK Talouden yksikkönä taloushallinnon palveluita koko S-ryhmälle tehokkaasti ja laadukkaasti. Olemme osa SOK Taloutta, joka vastaa SOK-yhtymän taloussuunnittelusta ja -seurannasta sekä koko S-ryhmän taloustoimintojen kehittämisestä ja yhteisten talous- sekä palkkahallintopalveluiden tuottamisesta. Tuotamme tehokkaasti palveluita, jotka tuovat lisäarvoa S-ryhmän liiketoimintojen johtamiseen.

Haemme palkkahallinnon monipuolisista tehtävistä innostuneita tekijöitä SOK Palveluässän Helsingin toimipisteeseen eri pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Voit tulla meille kesätöihin vähintään neljäksi kuukaudeksi, mutta työsuhteesi voi jatkua kesätöiden jälkeen vielä vuodenkin eteenpäin. Määräaikaiset työsuhteet alkavat porrastetusti huhti-toukokuun aikana. Yhteinen matkamme alkaa perehdytyksellä palkkahallinnon prosessityöskentelyyn, toimintatapoihimme ja tiimityöskentelyyn. Asiakaspalvelua pääset tekemään sekä puhelimitse että vastaamalla kirjallisiin palvelupyyntöhin.

Meillä pääset muodostamaan itsellesi tärkeitä verkostoja ammattitaitoisessa työyhteisössämme ja S-ryhmässä. Saat tueksesi osaavan ja ammattitaitoisen joukkomme, jonka avulla pääset kasvattamaan osaamistasi palkkahallinnon ammattilaiseksi. Syvennyt rajattuihin palkkahallinnon tehtäviin ja näet myös palkkahallinnon tiimien toimintaa laajemminkin saaden käsityksen palkkahallinnon kokonaisuudesta Suomen suurimman kaupparyhmän näkökulmasta.

Meillä saat käytännönläheisen perehdytyksen ja tueksesi kivat työkaverit, joiden avulla pääset kerryttämään palkkahallinnon prosessiosaamisen lisäksi myös palkkahallinnon järjestelmäosaamista. Saat myös käyttöösi S-ryhmän loistavat henkilöstöedut, joista lisää täällä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut

Mitä toivoisimme sinulta?
Sinulla on kaupallinen koulutus, esimerkiksi merkonomi tai tradenomi, tai olet loppuvaiheen opiskelija, joka on innostunut syventämään osaamista käytännön tekemisen kautta. Eduksi on, jos sinulla on jo aiempaa työkokemusta palkkahallinnon tai henkilöstöhallinnon tehtävistä, mutta vielä tärkeämpää on, että sinulla on kykyä ja halua oppia uutta. Työskentelet hyvin yhteen tiimin kanssa ja haluat palvella asiakkaitamme hyvin. Et pelästy painetta ja sinulla on reipas asenne työhön sekä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.

Halutessasi keskustella lisää tarjolla olevasta tehtävästä tai kesätyömahdollisuuksistamme, voit soittaa meille torstaina 7.2. klo 12:00- 13.30 tai keskiviikkona 13.2. klo 8:30-10:30 puhelinnumeroon 010 76 82329. Voit myös lähettää meille viestin osoitteeseen: palveluassa.rekry@sok.fi

Lähetä hakemuksesi 28.2.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten älä turhaan odota hakuajan loppuun, vaan laita hakemus heti tulemaan!