(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon huippuammattilainen
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Esittely

Etsimme jatkuvasti erinomaisille asiakkaillemme kokeneita ja työstään innostuneita palveluhenkisiä

PALKKAHALLINNON HUIPPUAMMATTILAISIA

Helsinkiin ja lähistölle. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Toivomme, että olet palkanlaskennan huippuammattilainen, joka on tottunut tekemään useiden erilaisten toimialojen ja yritysten palkanlaskentaa myös kansainvälisissä yrityksissä ja jolle on tärkeätä kehittyä jatkuvasti omassa työssä ja toimia tiimissä myös muita opastaen, vaikka työn luonne yleisesti ottaen onkin hyvin itsenäinen.

Sinulle kuuluu työssäsi palkanlaskenta, palkkakirjanpito ja raportointi. Lisäksi osallistut uusien erilaisiin ohjelmisto ja/tai käyttöönottoprojekteihin ja toimit palkkahallinnon asiantuntijana. Tehtäväsi on vastuullinen ja monipuolinen ja pitää sisällään myös järjestelmiin liittyviä käyttöönottoja ja siten toivommekin sinulta innostunutta otetta ja asennetta sovelluksia ja muutoksia kohtaan. Olet palkkahallinnon konsultti ja pidät siitä, että saat toimia asiantuntijana ja konsultoida eri tahoja.

Edellytykset

Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä useista työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä. Koulutustaustasi tukee tehtävän luonnetta ja olet kiinnostunut numeroista ja ymmärrät palkkahallinnon luottamuksellisuuden sekä oikeellisuuden merkityksen. It-taitosi ovat ajan tasalla ja sinulla on kokemusta palkka- ja/tai talousjärjestelmistä sekä Excelistä. Tässä tehtävässä on etuna mikäli sinulla on kokemusta HR-puolen tehtävistä. Työkielenäsi ovat suomi ja englanti ja ruotsin sekä muut kielet laskemme eduksesi.

Toivomme, että olet ystävällinen ja palveluhenkinen, sekä joustava ja innostunut tiimin jäsen. Olet hakemamme henkilö, mikäli olet reipas ja sosiaalinen, omaat riittävästi kokemusta palkanlaskennasta ja siihen liittyvistä työtehtävistä. Sinulle on tärkeätä tehdä laadukasta työtä ja tarkkuus ja huolellisuus kuvastavat sinua.

Edut

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi ja oppia lisää.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste