(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon HR-konsultti
VMP Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019
VMP Oyj
Eezy on uunituore Suomen suurin työelämän toimija, jossa yhdistyy 30 vuoden kokemus työstä ja sen tekijöistä. Me rakennamme unelmien työelämää yhdessä työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa. Eezy auttaa tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Eezy kehittää työpaikkoja paremmiksi ja tekee tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys Eezy auttaa ihmisiä ja organisaatioita menestymään ja toteuttamaan unelmiaan.
Toimenkuva
Oletko motivoitunut ja innokas persoona, joka kaipaa uusia haasteita? Nautitko ripeästä tekemisen tahdista ja viihdyt myös asiakaspalvelun parissa?
Mikäli yllä oleva kuvaa Sinua, meillä Eezyllä on sinulle sopiva positio tarjolla henkilöstöpalvelualan näköalapaikalla Helsingissä. Etsimme PALKKAHALLINNON HR-KONSULTTIA Malmilla sijaitsevaan toimipisteeseemme.
Odotamme sinulta
PALKKAHALLINNON HR-KONSULTTINA toimit tukien HR-osastomme toimintaa vuokratyösuhteiden parissa. Työssäsi toimit muun muassa seuraavien palkkahallinnon ja laskutuksen tehtävien parissa

- kokonaisvaltainen palkkamateriaalien tuottaminen ja hallinnointi, korjaukset
- laskujen tuottaminen ja hallinnointi, korjaukset
- todistuksien tekeminen, raporttien tuottaminen, materiaalien arkistoiminen
- yhteydenpito yhteystyökumppaneihin vakuutuksiin, rekistereihin ja liittoihin liittyen
- yhteydenpito työntekijöihin palkka-asioihin liittyen
- yhteydenpito asiakasyrityksiin palkka-asioihin ja laskutukseen liittyen

Toivomme sinulta

- kokemusta ja/tai koulutusta palkanlaskennasta
- itsenäistä, vastuullista ja tarkkaa työotetta
- hyviä ongelmanratkaisutaitoja ja paineensietokykyä
- kiitettävää suomen kielen taitoa sekä halua palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla
- eduksesi katsotaan kokemus HR-järjestelmistä, laskutuksesta ja TES-asioista
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan kokoaikaisen työsuhteen mukavassa lähes 30 henkilön työporukassa. Toimistomme sijaitsee aivan Malmin juna-aseman vieressä.

Tunnistitko itsesi ylläolevasta? Hae paikkaa heti, kuitenkin viimeistään 11.12. mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen meri.halonen@vmp.fi. Huomaathan, että hakemukset toivotaan lähetettäväksi sähköpostitse eikä järjestelmän kautta. Kerro meille, mikä on sinun työelämän unelmasi!

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten saatamme tehdä haastatteluja jo hakuajan puitteissa. Suunniteltu aloitusajankohta on tammikuun alussa. Puhelintiedustelut maanantaina 9.12. klo: 10-11 Meri Halonen 0403075113.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Meri Halonen, meri.halonen@vmp.fi, 0403075113
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.12.2019 mennessä.