(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon esimies
GRK Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Etsimme energiseen joukkoomme GRK-konserniin Vantaalle palkkahallinnon esimiestä monipuolisiin työtehtäviin. Odotamme hakijalta vähintään 5 vuoden kokemusta samantapaisesta tehtävästä sekä soveltuvaa koulutustaustaa. Työkielenä on suomi, jonka lisäksi englannin, ruotsin ja eestin kielten osaaminen katsotaan eduksesi.

Tulet johtamaan laadukkaita palkkapalveluita sisäisille asiakasryhmille tuottavaa palkkahallinnon tiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu palkanlaskennan ja palkka-ajojen lisäksi palkka- ja TES-neuvontaa. Luonteeltasi olet joustava, tarkka ja oma-aloitteinen ja sinulla on kyky rakentaa vahvoja suhteita sidosryhmiin. Olet kuin kotonasi nopeatempoisessa ympäristössä ja hahmotat kokonaisuuden haastavissakin tilanteissa.

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan:

  • Vahvaa palkanlaskentaosaamista ja kokemusta sähköisen palkkahallinnon prosesseista
  • Kokemusta järjestelmien käyttöönotosta sekä niiden yhteensovittamisesta
  • Palkkahallintoon liittyvän lainsäädännön tuntemusta
  • Monipuolista järjestelmäosaamista (erityisesti Nepton, Sympa, Personec W)
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja
  • Halukkuutta ja uteliaisuutta kehittää aktiivisesti omaa osaamista

Lisäksi arvostamme monipuolista TES-tuntemusta (erityisesti maa- ja vesirakennusala, rakennusalan toimihenkilöt, sähköala, ICT-alan työehtosopimus toimihenkilöille sekä ICT-alan TES ylemmille toimihenkilöille).

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja itsenäisessä asiantuntijaroolissa, jossa kehität konsernihallintoa. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talouspäällikkö Kimmo Vuori, puh. 050 466 1189. Kimmo on tavoitettavissa keskiviikkona 4.7.2018 klo 15-16 välisenä aikana. Muuna aikana pyydämme lähettämään kysymykset sähköpostitse osoitteeseen hr@grk.fi

Odotamme hakemustasi! Toimithan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit lähettää meille osoitteeseen hr@grk.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 31.7.2018.