(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon esimies, Barona Teollisuus Oy
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Barona Teollisuus Oy etsii palkkahallinnon esimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Työpiste sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, toimisto- ja liikekeskus Dixissä. Voit aloittaa työt heti tai sopimuksen mukaan.

Barona on Suomen johtava henkilöstöpalvelualan konserni. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla. Toimintaamme ohjaavat rohkeus, vastuullisuus, vapaus ja yhdessä tekeminen.

Palkkahallinnon esimiehenä vastaat palkanlaskentaprosessista, sen laadusta ja kehittämisestä. Palkanlaskenta on liiketoimintamme keskeinen ydinprosessi ja esimiehenä olet avainroolissa palkanlaskennan johtamisessa. Palkanlaskentatiimissämme työskentelee kuusi vahvaa alan asiantuntijaa. Tekeminen on laadukasta, tehokasta ja ammattitaitoista. Työyhteisömme ilmapiiri on innostunut ja välitön, jossa kannustetaan yksilöä ottamaan vastuuta ja rakentamaan itsensä näköistä työelämää. Tiimin jäsenet ovat moniosaajia ja palkanlaskennassa sovellamme useita eri työehtosopimuksia paikallisine poikkeuksineen. Arvostamme työehtosopimusten tuntemista ja etenkin Teknologiateollisuuden TES:n osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Palkanlaskentatiimi käsittelee jatkuvasti vajaata 1500 työsuhdetta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • monipuolista kokemusta palkanlaskennasta ja TES-tuntemusta
  • kokemusta palkanlaskentajärjestelmistä sekä kiinnostusta palkanlaskentaprosessien ja -järjestelmien kehittämiseen. Käytössämme on Mepco, jonka tuntemus katsotaan eduksi
  • soveltuvaa koulutusta
  • hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Olet hakemamme henkilö, jos olet asiakaspalveluhenkinen, kehityshaluinen ja tavoitteellinen – viet asioita eteenpäin hyvässä hengessä. Tilanteen vaatiessa pystyt myös työskentelemään aikataulupaineessa, jaksaen tsempata tiimiä.

Barona Teollisuus tarjoaa sinulle

  • tärkeän roolin liiketoimintamme ydinprosessin parissa
  • kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut
  • Suomen johtavana henkilöstöpalvelualan konsernina voimme tarjota mielenkiintoisia urapolkuja
  • mahdollisuuden työskennellä modernissa alansa huippuyrityksessä mukavien työkavereiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Olli Ranta p. 040 525 1688, parhaiten tavoitettavissa 7.11. klo 12-14 ja 13.11. klo 12-14 sekä Kristiina Vormala 040 837 4019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.