(Poistunut julkaisusta)

PALKKAHALLINNON ERITYISASIANTUNTIJA
Turun Tilikeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme Turun Eerikinkadulla sijaitsevaan toimipisteeseen

PALKKAHALLINNON ERITYISASIANTUNTIJAA

Tehtävässäsi vastaat asiakasyritystemme palkkahallintopalveluista.

Asiakasvastuullisena työskentelet tiiviisti yritysasiakkaidemme kanssa palkkahallinnon sujuvuuden varmistamiseksi sekä palveluiden kehittämiseksi. Toimit työssäsi itsenäisesti sekä avoimessa yhteistyössä muun organisaation ja kollegoiden kanssa. Tehtävässä hallitset kokonaisuuksia, toimit vastuullisesti ja tavoitteellisesti saattaen asiakokonaisuudet huolellisesti valmiiksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • useamman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi)
  • konsultoivaa otetta työhön ja että viihdyt asiakaskeskeisessä työssä
  • tiimipelaajana olemista
  • viihtymistä dynaamisessa työympäristössä, jossa prosesseja kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden tarpeita

Eduksesi katsomme

  • työkokemusta monipuolisista palkkahallinnon tehtävistä
  • kokemusta perehdyttämisestä
  • työlainsäädännön ja työehtosopimusten hallintaa
  • palkkahallinnon tuntemuksen ja kokemusta jostakin seuraavista ohjelmista: PersonecW, Mepco, Lemonsoft, Procountor, Netvisor.
  • englannin- ja ruotsin kielen taidon

Arvojamme ovat asiakaskeskeisyys, laadukkuus, yhdessä tekeminen ja jatkuvuus. Pystyäksemme elämään arvojemme mukaisesti mahdollistamme henkilöstöllemme ammatillisen kehittymisen tarjoamalla hyvät kouluttautumis- ja etenemismahdollisuudet. Työkaverisi ovat kivoja ja ammattitaitoisia. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka-ohjelmassa. Työntekijämme arjen sujuvuudesta ja hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla joustavan työajan, ePassin, kannustinjärjestelmän, palvelusvuosipalkkion, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja kattavan työterveyshuollon. Työntekijöillämme on myös mahdollisuus tehdä lyhennettyä työaikaa omasta toiveestaan. Asiantuntijatyö vaatii keskittymistä, joten meillä työskennellään 1-2 hengen työhuoneissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön esimies, palvelupäällikkö Mari Kujanpää puh. 040 689 9122.  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 13.10.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?73d6de24. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä. Työhön valittavalta tarkistetaan luottotiedot.

Lisätietoa yrityksestämme ja palveluistamme löydät osoitteesta https://www.tutke.fi/.