(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon asiantuntija/tiimiesimies
Azets

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Azets on yksi suurimmista ja edistyksellisimmistä taloushallinnon, HR-palveluiden ja palkanlaskennan ulkoistuspalveluja ja kokonaisratkaisuja tarjoavista yrityksistä. Yhdistämme asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrykseen konsultoivan taloushallinnon asiantuntemuksen sekä markkinoiden parhaat työkalut. Azets-konsernissa on noin 3000 työntekijää ja Lappeenrannassa meitä Azetslaisia on jo yli 80. Tuemme yritysten kasvua ja tuotamme tietoa päätöksenteon tueksi hyödyntämällä uusinta teknologiaa. Kehitämme ratkaisuja sekä konsultointipalveluja, jotka auttavat pienentämään kustannuksia ja parantavat kilpailukykyä. Lisätietoja löydät osoitteesta www.azets.fi.

Oletko askeleen edellä taloushallinnon tehtävissä? Houkuttelevatko uudet haasteet palkanlaskennan asiantuntijana? Vahva kasvumme jatkuu ja etsimme nyt Lappeenrannan toimistollemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä

PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJAA sekä TIIMIESIMIESTÄ


Palkkahallinnon asiantuntijana tulet täydentämään palkanlaskennan ulkoistuspalvelutiimiämme ja vastaamaan asiakkaidemme onnistuneista palkanlaskentaprosesseista. Työpäiväsi rakentuvat nimettyjen asiakasyritysten palkanlaskennan ja raportoinnin sekä asiakkaiden tukemisen ja neuvonnan ympärille. Lisäksi pääset aktiivisesti osallistumaan asiakkaidemme prosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon.


Taustaltasi voit olla joko kokenut asiantuntija tai vasta urasi alkuvaiheessa. Tärkeintä on innostus palkka- ja HR-asioihin, asiakaspalveluhenkisyys sekä kyky ja halu oppia uutta. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen. Sinulle on tärkeää laadukas lopputulos aikataulupaineista tai useista samanaikaisista tehtävistä huolimatta. Sinut tunnetaan vuorovaikutteisesta ja auttavaisesta asenteestasi, joka näkyy niin työyhteisön sisällä kuin asiakkaalle asti.

Tiimiesimiehen roolissa vastaat tiimin päivittäisestä tukemisesta, työnjohdosta ja toimintatapojen kehittämisestä. Tarvittaessa osallistut myös itse palkka- ja työsuhdeasioiden hoitamiseen. Tiiminvetäjätehtävässä arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta esimiestyöstä sekä valmentavaa ja innostavaa johtamisotetta.

Eduiksi katsomme


  • Soveltuva taloushallinnon koulutus
  • Kokemus palkanlaskennasta ja palkkajärjestelmän käytöstä
  • Omatoimisuus sekä hyvä ongelmanratkaisukyky
  • Erikoistumisen johonkin palkkaprosessin osa-alueeseen (esim. TES-osaaminen, järjestelmän pääkäyttäjyys)
  • Kiinnostuksen kehittyä palkkatiimin eritystehtäviin (esim. järjestelmien käyttöönottoprojekteihin)

Tarjoamme sinulle


Meillä Azetsilla palkkahallinnon asiantuntijoille asiakaspalvelu, konsultoiva ote ja sähköinen taloushallintomaailma ovat ehdottomasti tätä päivää. Elämme ja työskentelemme joka päivä arvojemme mukaan: henkilökohtainen, täsmällinen, vastuullinen ja askeleen edellä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän organisaatiossa, jossa pääset viemään ammatillista osaamistasi jatkuvasti eteenpäin. Tiimistämme löydät mukavat ja ammattitaitoiset lähiesimiehet ja työkaverit, jotka auttavat ja tukevat toinen toisiaan joka päivä. Työskentelyn sujuvuuden takaavat modernit työvälineet ja -järjestelmät. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut ja toimistomme sijaitsee Lappeenrannan Rakuunamäellä.


Kiinnostuitko?


Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Hae tehtävää viimeistään 5.8. ja laita hakemukseesi tieto, oletko kiinnostunut ensisijaisesti asiantuntijan vai tiimiesimiehen tehtävästä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi meille viipymättä. Työsuhteen aloitus voidaan sopia joustavasti syksylle.


Jos haluaisit tietää vielä lisää meistä ja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Payroll Manager Tiina Makkoseen 3.7.-6.7. tai 30.7-5.8. puh. 044 7191 756 tai sähköpostitse tiina.makkonen@azets.com.