Palkkahallinnon asiantuntija
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

ISS Palvelut avaa uuden palvelukeskuksen esimiestemme tueksi, joka keskittyy neuvomaan palkanlaskentaan ja työajanhallintaan liittyvissä asioissa. Palvelutiimin asiantuntijat palvelevat esimiehiämme arkisin klo 7-17 sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Haemme Operations Performance -yksikköön PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJOITA. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, alkaen mahdollisimman pian.

Tehtävänäsi on neuvoa esimiehiämme palkanlaskentaan liittyvissä asioissa ja toimia heille asiantuntevana tukena erilaisissa palkanmaksukysymyksissä. Tehtävän pääpainopiste on huolehtia esimiestemme asiantuntevasta ja ajantasaisesta ohjeistuksesta sekä varmistaa palkanlaskentaan lähtevien tietojen oikeellisuus oikea-aikaisesti. Tehtäviisi kuuluu myös vastata esimiesten palkkakysymyksiin sekä yhteydenpito sisäisiin sidosryhmiin ja palveluntuottajaan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä palkanlaskennan, työajanhallinnan tai työsuhdeneuvonnan parista. Omaat mahtavan asiakaspalveluasenteen ja mielenkiinnon kehittää prosesseja ja työkaluja. Säilytät asiantuntijuutesi hektisissäkin tilanteissa. Viestit sujuvasti ja selkeästi, suullisesti ja kirjallisesti aina ystävällisellä palveluasenteella. Kommunikoit sujuvasti suomenkielellä ja uskallus puhua englanniksi katsotaan eduksi. Omaat hyvät IT-taidot ja plussaa on, jos meidän järjestelmämme ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja (CGI Palkat ja CGI HRM). Tehtävässä onnistuaksesi tulee sinulla olla kokemusta myös työehtosopimusten soveltamisesta käytäntöön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa työlläsi on merkitys ja pääset yhdessä kanssamme kehittämään sisäistä palveluamme. Tule meille rakentamaan omaa ISS urapolkuasi ja tekemään tiloja, joissa on hyvä olla!

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 7.7. ja maanantaina 2.8. toimistoaikaan palkkahallintopäällikkömme, Piia Husu p. 040 593 6779. 


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 2.8.2021. Liitä hakemukseesi mukaan myös CV:si.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot