(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon asiantuntija
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Oletko sinä etsimämme huolellinen, vastuuntuntoinen ja aikaansaava palkkahallinnon osaaja? Me Barona IT:llä haemme palkkahallinnon asiantuntijaa äitiysloman sijaisuuteen. Työpisteesi voi sijaita joko pääkonttorillamme Helsingin ydinkeskustassa tai Tampereen toimistollamme Ratinassa.

Barona IT toimii valtakunnallisena kumppanina IT-alan asiakasyrityksille. Autamme heitä löytämään juuri heille sopivia tekijöitä. Samalla saamme työllistää niin kovan luokan IT-asiantuntijoita kuin hyvällä asenteella varustettuja IT-alan nuoria lupauksia. Olemme IT-alan merkittävin rekrytointiin ja resursointiin keskittynyt yritys. Viime vuonna toimimme työnantajana yli 700 työntekijälle.

Palkkahallinnon asiantuntijana meillä vastaat palkanlaskentaprosessista sekä sen laadusta ja kehittämisestä. Palkanlaskenta on liiketoimintamme keskeinen ydinprosessi ja olet avainroolissa vastaamassa sen sujuvuudesta. Keskeisimmät tehtäväsi ovat palkanlaskenta sekä asiakaslaskutus. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä rekrytointikonsulttiemme sekä HR-tiimin kanssa. Tukenasi ovat myös konsernin taloushallinto ja kollegasi muilla toimialoilla. Lisäksi pääset osallistumaan palkanlaskentaprosessien ja -järjestelmien kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • monipuolista kokemusta palkanlaskennasta (muu taloushallinnon kokemus katsotaan eduksi)
  • kokemusta palkanlaskennan- ja taloushallinnon järjestelmistä (Mepco- ja NAV-tuntemus katsotaan merkittäväksi eduksi)
  • kiinnostusta palkanlaskentaprosessien ja -järjestelmien kehittämiseen (aiempi kokemus erilaisista palkanlaskennan projekteista, järjestelmien käyttöönotoista ja kehityksestä katsotaan eduksi)
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • Rohkeutta sekä kykyä ja halua ottaa vastuuta

Olet etsimämme henkilö, jos olet asiakaspalveluhenkinen, kehityshaluinen ja tavoitteellinen – viet asioita eteenpäin hyvässä hengessä ja pystyt työskentelemään järjestelmällisesti myös kiiretilanteissa.

Barona IT tarjoaa sinulle:

  • tärkeän roolin liiketoimintamme ydinprosessin parissa, monipuolisessa roolissa
  • mahdollisuuden työskennellä modernissa alansa huippuyrityksessä mukavien työkavereiden kanssa
  • Suomen suurimpana henkilöstöpalvelualan konsernina voimme tarjota mielenkiintoisia urapolkuja

Tehtävä alkaa maaliskuussa 2021. Kyseessä on kokopäiväinen määräaikainen työsuhde, jonka arvioitu kesto on syksyyn 2022, mutta se saattaa sisältää mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Kerromme mielellämme lisää tiimistämme ja arjestamme! Mikäli mielessäsi on kysymyksiä, soita meille rohkeasti alla olevina soittoaikoina:

ke 27.1. ja pe 29.1. klo 14 – 15: palkkahallinnon asiantuntija Mirjami Makkonen, p. 050 431 1501

ke 3.2. ja pe 5.2. klo 12 – 13: rekrytointikonsultti Inka Snellman, p. 050 461 2794

Mikäli löysit tästä etsimäsi, laitathan meille hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo hakuaikana. Toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.