(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon asiantuntija
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Palkkahallinnon asiantuntijamme työskentelevät itsenäisesti sähköisten palkanlaskentapalveluiden parissa tehostaen asiakkaiden palkanlaskennan prosesseja. Palkanlaskennan lisäksi Greenstepin palkka-asiantuntijoiden vastuulla on palkkasivukulujen laskenta, työehtosopimusten tulkinta sekä viranomaisilmoitukset. Iso osa työstä on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan. 

Greenstepissä tehdään töitä monenlaisten mielenkiintoisten asiakasyritysten kanssa. Teemme töitä innovatiivisessa ja hauskassa yhteisössä. Greenstepin palkkahallinnon tiimissä työskentelee lähes 40 huippuammattilaista ja lisäksi tukena ja sparrailukumppanina toimivat kaikki Greenstepin yli 300 kirjanpidon, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaista sekä järjestelmäosaajaa. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa. 

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa, Ruotsin Norrköpingissä sekä Virossa Tallinnan Kristiinessä.

Mitä odotamme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta, eduksi luetaan PHT-tutkinto
  • kokemusta suomalaisesta palkanlaskennasta, eduksi lasketaan työskentely tilitoimistossa 
  • osaamista yhdestä tai useammasta sähköisestä palkkajärjestelmästä, eduksi katsomme Mepco-osaamisen
  • asiakastyö vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa, katsomme myös eduksi englannin, ruotsin tai muiden kielien osaamisen

Henkilönä olet täsmällinen sekä sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Olet kokenut palkanlaskija ja olet valmis viemään osaamisesi seuraavalle tasolle, jossa sinulla on aito halu palvella asiakkaita.

Miksi Greenstep?

Greenstepin menestyksen kannalta ratkaisevinta on jokaisen asiantuntijamme taidot, kokemukset ja ennen kaikkea asenne. Meillä asiantuntijat pääsevät aidosti hyödyntämään osaamistaan asiakastyössä. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme työntekijöillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, osittaisen etätyömahdollisuuden ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Jäykkien hierarkioiden sijaan liputamme tiimiajattelun ja itsensä johtamisen puolesta yhteisössä, jossa ketään ei jätetä yksin.


Oletko etsimämme tyyppi? Ota uusi askel urallasi: Greenstep

Tarjoamme työssäsi mahdollisuuksia, joissa pääset hyödyntämään juuri omia vahvuuksiasi sekä kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi. Annamme jatkuvaa tukea siihen, että voit antaa parhaasi oman näköisen urapolkusi monipuolisissa haasteissa.  

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä, joten lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen jo tänään, kuitenkin viimeistään 12.4.2020 mennessä.