(Poistunut julkaisusta)

PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJA
Nordkalk Corporation

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Sykkiikö sydämesi palkkahallinnon oikeellisuudelle ja ajantasaisuudelle? Tehtävässä pääset laajasti tukemaan ja auttamaan esimiehiämme ja palkansaajiamme monipuolisissa työsuhteen elinkaaren asioissa. Tarjoamme mukavan tiimin tuen työllesi.

Suomen henkilöstöhallintotiimi vastaa Suomen henkilöstön palkkahallintotyöstä sekä tukee omalla osaamisellaan myös muita henkilöstöhallinnon tehtäviä. Nordkalk Suomen palkkahallinto on keskitetty pääkonttorille Paraisille. Suloiseen kesäkaupunkiin hurauttaa Turusta noin puolessa tunnissa. Tiimimme palvelee ja auttaa niin palkansaajia kuin esimiehiä koko työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa, palkkahallinnon ollessa kuitenkin kaiken tekemisemme ytimessä.

Meillä roolit ovat monipuolisia, laajoja ja itsenäisiä, kuitenkin hyvän tiimin tukemana. Roolissa viihtyy henkilö, joka haluaa kantaa vastuuta omasta vastuualueestaan ja osaa organisoida tehtäviä välillä tiukkojenkin aikataulujen puitteissa sekä ymmärtää palkkahallinnon oikeellisuuden ja ajantasaisuuden merkityksen työntekijäkokemuksessa. Haettavan asiantuntijan vastuualue painottuu pääosin Suomen työntekijäpalkanlaskentaan. Tehtävän haltuunoton jälkeen toivoimme uuden henkilön toimivan toisena palkkahallinnon pääkäyttäjänä.

Toivomme uudelta työkaveriltamme:
- aiempaa kokemusta palkanlaskennasta
- osaamista tulkita työehtosopimuksia ja työlainsäädäntöä
- luotettavuutta, huolellisuutta ja palveluhenkisyyttä 
- hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja
- positiivista asennetta ja huumorintajua

Työtehtävässä katsomme eduksi taloushallinnon koulutuksen ja kokemusta palkka- ja ERP järjestelmistä.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on mukava työskennellä sekä mielekkään ja monipuolisen työn, jossa saat tiimin tuen. Nordkalk tukee henkilöstön työhyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuurisaldo Smartumin kautta. 

Kuulostaako kiinnostavalta? Kysy lisää mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi henkilöstöpäällikkö Katja Lindholmilta p. 020 753 7512. Tavoitat Katjan parhaiten päiväsaikaan ja varmimmin 3.2. ja 4.2. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.2., osoitteessa www.mercuriurval.fi, FI-15008