Palkkahallinnon Asiantuntija, Wolt Enterprises Oy
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Wolt on vuonna 2014 perustettu Suomalainen teknologiayritys, joka on muuttanut ihmisten käsityksen ruokien kotiinkuljetuksista. Woltin ahkerat ruokalähetit ovat osa nykypäivän kadunkuvaa jo 23 maassa ja yli 120 kaupungissa, tarjoten kotiovelle kannettuja kulinaristisia elämyksiä yli 9 miljoonalle rekisteröityneelle käyttäjälle. Woltin voimakas kasvu ennustaa henkilökuntamäärän tuplaantuvan vuoden 2021 aikana, joka puolestaan on laukaissut yrityksen palkkahallinnon kehitysprojekteja ja asiantuntijatason rekrytointeja. Woltin nykyinen henkilökuntamäärä käsittää yli 3300 työntekijää ja vuoden loppuun mennessä tavoitettu kohdeluku ylittää 5000 työntekijän rajan. Voit tutustua tarkemmin Woltin toimintaan heidän kotisivuiltaan: www.wolt.com

Etsimme nyt Woltin palvelukseen Palkkahallinnon Asiantuntijaa määräaikaiseen projektityöhön alustavasti marraskuun 2021 loppuun saakka. Työtehtävää on mahdollista jatkaa myös määräajan jälkeen.

Työtehtävässä hallinnoidaan 21 maan työntekijöiden palkanmaksua yhdessä kansainvälisen HR-tiimin kanssa. Palkkahallinnon Asiantuntijan tehtävänä on varmistaa, että työntekijöiden palkat ovat laskettu, kirjattu ja tallennettu oikein, jotta sujuva palkanmaksu voidaan taata jokaiselle työntekijälle maasta riippumatta. Palkkahallinnon lisäksi pääset alan asiantuntijana osallistumaan ADP HR- ja palkanlaskentajärjestelmän käyttöönottoprojektiin, joka on vastikään käynnistetty yrityksessä maailmanlaajuisesti. Tulet toimimaan ratkaisevassa roolissa maailmanlaajuisen organisaation palkanlaskennassa ja tämän tukemisessa, osallistuen prosessien ja käytäntöjen kehittämiseen ja sujuvoittamiseen.

Työtehtävässä onnistuminen edellyttää alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta nopeasti kasvavan yrityksen palkkahallinnosta ja tämän kehityksestä. Erityisesti arvostamme startup-henkisyyttä sekä kykyä toimia nopeasti kasvavassa organisaatiossa, missä kehitys ja muuttuvat tilanteet ovat osana arkea. Toivomme sinulta myös hyviä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä hakemuksesi meille mitä pikimmiten, sillä työtehtävät alkavat välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Hanne Kainulainen, numerosta +358406704744
ja hanne.kainulainen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463433
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Helsinki