(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon asiantuntija - Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy on perinteinen, mutta modernilla otteella palveleva tilitoimisto. Perheyhtiönä haluamme olla toimialallamme henkilökohtaisesti palveleva toimija. Työskentelemme talous- ja palkkahallinnon kaikilla osa-alueilla nykyaikaisia työvälineitä ja -menetelmiä hyödyntäen. Olemme asiakasyritystemme vahva kumppani, arjen tuki, neuvonantaja ja tarvittaessa myös kriitikko. Laadukasta ja luotettavaa perustoimintaamme vahvistavat veroasioiden erinomainen osaaminen sekä kattava yhteistyöverkosto. Meillä on vuosikymmenien kokemus eri alojen yritysten taloushallinnosta, pienyrittäjistä suuriin konserneihin. Toimistomme sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä ja Äänekoskella.

 

Vahvistamme palvelukykyämme ja haemme nyt osaavaan ja välittömään tiimiimme palkkahallinnon asiantuntijaa Turun toimistollemme.


Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti asiakasyritystesi monipuolisista palkkahallintotehtävistä, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta sekä asiakasneuvonnasta.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä omaat soveltuvan koulutuksen ja kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, mieluiten tilitoimistoympäristössä. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolta löytyy joustavuutta ja paineensietokykyä. Suhtaudut uusiin asioihin positiivisesti ja sinulla on halua kehittää omaa osaamistasi. PHT-tutkinto katsotaan eduksesi. Arvostamme hyviä tietotekniikkataitoja ja kokemusta Visma Nova-, Lemonsoft- ja Procountor-ohjelmistoista.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja motivoivia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Saat hyvän perehdytyksen ja tukenasi on asiantunteva ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö. Huolehdimme osaamisesi kehittämisestä asianmukaisin koulutuksin ja työhyvinvoinnin edistämiseksi käytössäsi on kattava työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus. Järjestämme myös yhteisiä harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia.

Viihtyisät ja ilmastoidut toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella linja-autoaseman liepeillä. Jos autoilet, järjestämme sinulle pysäköinnin toimistomme läheisyyteen.

 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan meihin ja kyselemään lisää avoimesta tehtävästä

torstaina 7.6.klo 15:00-17:00 välisenä aikana. Odotamme innolla käyntiäsi toimistollamme osoitteessa Brahenkatu 20, 4 krs. Kahvipannu on kuumana!

 

Hakua hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Siellä tehtävästä sinulle lisätietoa antaa rekrytointipäällikkö Terhi Wallenius 010 2306 525 tai terhi.wallenius@henkilostotalo.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme osaaja, lähetä hakemuksesi mahdollisimman nopeasti Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!