(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon asiantuntija, Rantalainen Oy, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018Työn kuvaus:
 

Rantalainen on luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima ja yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista, jossa asiakkaiden käytössä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen.
Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ja visionamme onkin olla paras paikallinen taloushallintoalan kumppani.  
 
Rantalainen Oy:n toiminnan jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä palkkahallinnon asiantuntijaa vakituisiin tehtäviin. Työskentelypaikka on Tikkurilassa hyvien julkisten yhteyksien varrella. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on kokoaikainen. Työsopimus tehdään valitun henkilön ja Rantalainen Oy:n välillä.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi taloushallinnon merkonomi tai tradenomi, olet myös voinut kerätä osaamisesi työelämässä. Sinulta löytyy kokemusta palkanlaskennasta, olet aiemmissa työpaikoissasi tulkinnut työehtosopimuksia ja tunnet palkanlaskennan prosessit. Aikaisempi työskentely tilitoimistossa auttaa sinua menestymään tehtävässä.

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja olet käyttänyt aiemmissa työpaikoissasi palkanlaskennan ohjelmia. Erityisesti arvostamme Netvisor, Procountor, Fivaldi, PersonecW, Mepco ja CGI -ohjelmien osaamista. Pystyt työskentelemään sekä suomen että englannin kielillä, ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksesi.
 
Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi: haluat auttaa asiakkaitasi ja kehittää osaltasi heidän toimintaansa. Kehität mielelläsi myös omaa osaamistasi ja toimintatapojasi. Työskentelytyylisi on tarkka, huolellinen ja vastuuntuntoinen. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet silti tiimin aktiivinen jäsen. Olet ahkera, omatoiminen ja saat valmista aikaan. Et kaihda rutiininomaistakaan työtä ja sinulta löytyy hyvä paineensietokyky.
Palkkahallinnon asiantuntijana tehtäviisi kuuluu sinulle määrättyjen asiakkaiden palkkahallinnon monipuoliset tehtävät sekä muita työsuhteisiin liittyviä perustehtäviä.

Sinulla on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen, sisäiseen tukeen ja nykyaikaisiin työvälineisiin. Rantalainen Oy on joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Kiinnostuitko?

Jos huomaat nyökytteleväsi, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan cv:si. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Viimeinen hakupäivä on 23.9.2018. Lisätietoja paikasta saat soittamalla Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtiselle numeroon 040 779 5541.

Asiakkaan tehtävänimike:  Palkkahallinnon asiantuntija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sisko Lahtinen, +358407795541


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO