(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon asiantuntija (Lieto)
Liedon Tilitoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Hakuaika 29.11.2019 – 15.12.2019

Liedon Tilitoimisto Oy:llä on vankka kokemus yritysten talousasioiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta yli 20 vuoden ajalta. Olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä alan keskisuureksi toimijaksi työllistäen tällä hetkellä kahdeksan alan ammattilaista. Liedon Tilitoimisto Oy on Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsen ja auktorisoitu tilitoimisto. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa talous- ja palkkahallinnon sekä verotuksen ja yrityksen kehittämisen neuvonnan asioissa sekä perinteisin että sähköisin menetelmin. Lisätietoa yrityksestä osoitteesta www.liedontilitoimisto.fi

HAEMME NYT KASVUMME TUEKSI PALKKAHALLINNON ASIANTUNTIJAA OSAKSI TIIMIÄMME!

Palkkahallinnon asiantuntijana toimit osana palkanlaskennan tiimiä ja vastaat itsenäisesti sekä kokonaisvaltaisesti sinulle nimettyjen asiakkuuksien palkkahallinnosta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaidesi kanssa, autat heitä palkkahallintoon liittyvissä kysymyksissä ja huolehdit, että palkkahallinnon prosesseissa noudatetaan vallitsevaa lainsäädäntöä, työehtosopimuksia ja muuta alaa säätelevää ohjeistusta. Tarjoamme sinulle halutessasi mahdollisuuden laajentaa työnkuvaasi ja osaamistasi myös kirjanpidon sekä laskutuksen asiakastehtäviin.

Odotamme työntekijältä tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä laki- ja työehtosopimuksien tulkinnasta. Arvostamme erityisesti aikaisempaa työkokemusta tilitoimistoympäristöstä. Katsomme eduksesi PHT-tutkinnon, teknologiateollisuuden ja kaupan työehtosopimusten tuntemuksen sekä aikaisemman kokemuksen Heeros ePalkat palkanlaskentaohjelmasta. Meille on erittäin tärkeää, että olet asiakaspalveluhenkinen, vastuutuntoinen ja positiivisen asenteen omaava henkilö, keneltä löytyy aitoa innostusta palkkahallinnon tehtäviin!

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työnkuvan lisäksi työpaikan mukavassa ja osaavassa työyhteisössä, kattavat työpaikkaedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liedon keskustassa n. 15 minuutin päästä Turusta.

Työsuhde on vakituinen ja työntekijä työllistyy suoraan Liedon Tilitoimiston työntekijäksi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointiprosessiamme hoitaa Click Henkilöstöpalvelut, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselle 15.12.19 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Palkkahallinnon asiantuntija". Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375 arkisin klo 9-16.