(Poistunut julkaisusta)

Palkkahallinnon ammattilaisia
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018
Hei Sinä palkkahallinnon ammattilainen, palkanlaskennan kokenut konkari tai palkanlaskennan saloista innostunut alan tulevaisuuden osaaja, nyt kannattaa olla kuulolla!

Etsimme tällä hetkellä asiakasyrityksillemme Tampereelle palkanlaskennasta innostuneita, osaavia ja kehityshaluisia henkilöitä palkka-asiantuntijan ja palkanlaskijan tehtäviin. Asiakasyrityksemme edustavat muun muassa sosiaali- ja terveys-, HR- ja tilitoimistoaloja.

Asiakasyrityksemme arvostavat aikaisempaa kokemusta palkanlaskennan parista. Voit myös olla palkanlaskijan uraa aloitteleva tekijä varustettuna innokkuudella kehittyä alalla. Toivoisimme myös, että sinulta löytyisi monipuolista järjestelmäosaamista ja ymmärrystä sähköisen palkkahallinnon prosesseista. Et myöskään säikähdä alan muutostahtia ja koet muutoksen uhan sijasta mahdollisuutena. Toivoisimme myös, että olet palveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä toimit tärkeänä linkkinä eri sidosryhmien suuntaan.

Meidän missiomme on auttaa ihmisiä löytämään uran kannalta mielenkiintoisia tehtäviä ja organisaatioita. Siksi haluaisimme kuulla Sinusta ja osaamisestasi lisää, jotta voimme löytää juuri Sinulle sopivan tehtävän.

Kerro siis osaamisestasi, kokemuksestasi ja uratoiveistasi jättämällä hakemus CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Palkkahallinnon ammattilaisia. Tehtäviä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toivottavasti kuulemme Sinusta pian!