(Poistunut julkaisusta)

Palkkaamme reippaita vakuutusalan ajanvaraajia Suomen johtavien palveluiden pariin.
Bookers group oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2018

Kuvaus:

Etsimme nyt ajanvaraustiimiimme oman työn tuloksellisuudesta motivoituvia, nopeatempoiseen työhön soveltuvia henkilöitä. Et tarvitse aiempaa kokemusta vastaavasta työstä, tulemme kouluttamaan sinut tehtävään. Koeajan jälkeen tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua merkonomiksi!

Työtehtävä:

Tässä tehtävässä pääasiallinen tehtäväsi on varata asiakastapaamisia yhdelle Suomen johtavista vakuutusyhtiöistä. Työ on myyntiä tukevaa työtä ja sisältää asiakkaiden kontaktointia, päämiehen palveluiden esittelyä ja tapaamisten sopimista. Työ vaatii omatoimisuutta ja nopeaa reagointia, mutta et ole yksin, vaan ympärilläsi on huipputiimi täynnä hyvää yhteishenkeä.

Omien taitojesi kartuttua tarjoamme kattavasti etenemismahdollisuuksia talon sisällä. Sinulla on esimerkiksi mahdollisuus kasvattaa itsestäsi myynnin ammattilainen haastavien b2b myyntiprojektien pariin. Nopean kasvun vuoksi mahdollistamme myös esimiespaikkoja parhaille työntekijöillemme.

Etsimämme henkilö on:

  • Sosiaalinen ja reipas 
  • Oma-aloitteinen ja tarttuu haasteisiin 
  • Halukas oppimaan 
  • Tiimihenkinen ja tulee toimeen erilaisten asiakkaiden kanssa 

Aloitus: Mahdollisimman pian 
Työmäärä: Kokoaika 
Paikka: Helsinki 
Palkka: 1700€ + provisio, KA 2600€, parhaat yli 4000€ 

Lisätietoa meistä:

Bookers Group Oy on 200 osaajamme voimin kokonaisvaltainen myynnin ratkaisutalo - me luomme asiakkaillemme mahdollisuuden myydä tehokkaammin ja tuottavammin. Olemme kasvaneet kolmessa vuodessa 300%, visiomme on olla seuraavan kolmen vuoden aikana Suomen johtava palveluntuottaja myynnin saralla.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Alamme kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Etsimme useampaa motivoitunutta ajanvaraajaa, joten ota rohkeasti haaste vastaan! 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Meri Simula, Puh: 040 539 1771, meri.simula@bookers.fi