(Poistunut julkaisusta)

Palkkaamme 11 palvelupäällikköä
SATO Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Me SATOssa haluamme tuntea asukkaamme, olla läsnä heidän arjessaan ja ymmärtää heitä. Samalla haluamme pitää erinomaista huolta kotitaloistamme. Kun otimme isännöinnin muutama vuosi sitten takaisin osaksi omaa tekemistämme, olimme valmiita oppimaan paljon uutta. Tänä kesänä kehitämme Asiakas ensin -ohjelmaamme tuomalla satolaisia niin lähelle kotejamme ja asukkaitamme, kuin tällä hetkellä on sopivaa.   

Palkkaamme nyt peräti 11 palvelupäällikköä  

Haluatko auttaa asiakastamme tekemään vuokra-asunnostaan kodin? Ymmärrätkö jo huoneistokorjauksien ja kotitalojen elinkaarihallinnan päälle tai oletko valmis oppimaan? Oletko hyvä löytämään ratkaisuja, joissa asiakas tulee kuulluksi liiketoiminnan lait huomioiden? 

SATOn palvelupäällikkönä vastaat paikan päällä alueesi asiakaskokemuksen johtamisesta, asukasyhteistyöstä sekä asukastiedottamisesta ja juttelet asukkaiden kanssa päivittäin. Kehität kotejasi ja talojasi tuloksellisesti, teet vapautuvien vuokra-asuntojen huoneistotarkastuksia, suunnittelet ja johdat huoneisto- ja kiinteistökorjauksia ja ratkot asumiseen liittyviä haasteita yhdessä muiden satolaisten kanssa. Olet omien kotitalojesi “toimitusjohtaja”, jolla on kokonaisuus hallussa.   

Työskentelytapasi on itsenäinen, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja toimintaasi ohjaa liiketoimintalähtöinen ajattelu. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja rohkeus tehdä päätöksiä. Olet analyyttinen, oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja joustava. Arvostamme kiinteistöalan ymmärrystä sekä teknisten ratkaisujen osaamista, mutta sitäkin tärkeämpää on kyky ja halu kasvattaa omaa osaamista näillä osa-alueilla. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.  

Kollegoinasi SATOssa työskentelee yli 200 asumisen ammattilaisen ystävällinen ja rento joukko. Teemme työtä ammattitaidolla asiakasta aina ensin ajatellen. Avoimuus, yhdessä tekeminen sekä ilo omasta ja kollegoiden onnistumisesta vievät meitä kohti yhteisiä päämääriä. Meillä on rohkeus uudistua ja viemme asioita vauhdilla eteenpäin. Koulutamme henkilöstöämme ja tuemme työssä oppimista, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. 

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Käpylässä, mutta palvelupäällikkönä työskentelet pääsääntöisesti kotitaloillasi pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. 

Kiinnostuitko? Kerro lyhyesti itsestäsi ja kysy meiltä lisää. Lisätietoja tehtävästä antavat palvelujohtajat Elina Vaurasalo ja Johanna Vaara, jotka tavoitat whatsapp-viestillä 7.—24.5. numerosta 050 346 8014.   

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 24.5.2020.