(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja työsuhdeosaaja
Vantaan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haussa palkka- ja työsuhdeosaaja energia-alalle!

Haemme nyt dynaamiseen HR-tiimiimme Vantaalle liiketoimintalähtöistä ja kehittämisorientoitunutta palkka- ja työsuhdeosaajaa vastaamaan henkilöstöhallinnosta ja sen kehittämisestä sekä esihenkilöiden tukemisesta henkilöstöasioissa.

Vastaat henkilöstön master datasta ja työsopimuksista sekä varmistat palkkaprosessimme sujuvuuden yhteistyössä palkanlaskentakumppanimme kanssa. Toimit pääkäyttäjänä ja kehität HR-järjestelmiämme sekä viet läpi kehitys- ja järjestelmäprojekteja tarpeen mukaan. Konsultoit henkilöstöämme työsuhde- ja tes-asioissa sekä huolehdit HR-ohjeistusten ajantasaisuudesta. Tuet lisäksi nimetyn liiketoimintayksikön esihenkilöitä haastavissa henkilöstöasioissa ja osallistut kyseisen liiketoimintayksikön johtoryhmätyöhön.


MIKSI MEILLE TÖIHIN?

Nykyaikainen vastuullinen energiantuotanto ja ilmastonmuutoksen hillitseminen edellyttävät innovatiivisia uusia ratkaisuja. Olemme rohkea energia-alan uudistaja, jossa työt tehdään yhdessä ja vastuullisesti, rehdillä meiningillä ja asenteella. Mielestämme sinun on lisäksi hyvä tietää, että

  • tehtävässä pääset työskentelemään laaja-alaisesti ja itsenäisesti nimettyjen henkilöstöprosessien ja järjestelmäprojektien parissa
  • pääset mukaan kehittämään liiketoimintalähtöistä henkilöstöhallintoa
  • työskentelet yhteistyössä henkilöstömme, esihenkilöidemme sekä sidosryhmiemme kanssa ja tarvitsetkin tehtävässä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • pääset osaksi hyvää työporukkaamme, jossa tuemme ja kannustamme toisiamme hyviin työsuorituksiin

Vantaan Energian yrityskulttuurille on ominaista uudistushenkinen kehittäminen ja työntekijöiden ammattitaidon kehittymisen tukeminen muuttuvassa maailmassa. Lisäksi olemme aina panostaneet työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen sekä moderneihin työvälineisiin.


TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Me saamme energiaa onnistumisista! Organisaatiossamme arvostetaan aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä yhteistyökykyä. Seuraavista seikoista rakentuu mielestämme erinomainen pohja menestyä tässä tehtävässä:

  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja omaat vahvan palkka- ja työsuhdeosaamisen sekä HRM-järjestelmäosaamisen
  • Olet jo hankkinut työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolmen vuoden ajalta, mieluiten teollisuus ja/tai tuotantoympäristöstä
  • Et pelkää rutiineja ja tartut tehtävään kuin tehtävään ratkaisukeskeisesti ja tarmokkaasti
  • Kokemus muista HR-rooleista luetaan eduksesi


LISÄTIEDOT

Tuleeko mieleesi jotain kysyttävää tehtävästä tai meistä työnantajana? Lisätietoa sinulle antaa torstaina 12.11. klo 9.00 - 10.00 sekä maanantaina 16.11. klo 9.00 - 10.00 välillä puhelimitse henkilöstöjohtaja Anu Henttonen, 040 509 3169.

Teetämme valitulle henkilölle huumausainetestin.


HAKUOHJEET

Kerrothan meille hakemuksessasi, mitä aiempaa tehtävään soveltuvaa kokemusta sinulla on ja miksi olet mielestäsi sopiva henkilö tähän tehtävään. Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi urasivullamme 24.11.2020 mennessä. Toimithan nopeasti, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.