(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja työsuhdeasiantuntija
Prysmian Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme nyt Kirkkonummen Pikkalaan

PALKKA- JA TYÖSUHDEASIANTUNTIJAA

Olet palkkahallinnosta, työsuhdeasioista ja numeroista innostunut ammattilainen.  Tehtäviisi kuuluvat mm. toimiminen palkkayhteyshenkilönä ulkoistettuun palkka-palveluun, vastaat työntekijöiden palkkausjärjestelmän ylläpidosta, olet työajanseurantajärjestelmän pääkäyttäjä ja työsuhdeasioiden neuvonta ja HR-raportointi kuuluvat myös tehtäviisi. Kansainväliset työskentelytilanteet ovat sinulle tuttuja ja olet expatriaattien paikallinen kontakti.

Olet HR:n osalta avainroolissa vuosittaisessa budjetointiprosessissa sekä budjetin toteutuman seurannassa kuukausittain.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa 
  • kokemusta vastaavista tehtävistä mieluiten teollisuusympäristöstä
  • erinomaisia excel-taitoja
  • analyyttistä, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
  • organisointi- ja priorisointikykyä
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja

Olet henkilö, joka viihtyy numeroiden lisäksi ihmisten parissa. Toimit tiiviissä yhteistyössä henkilöstöpäällikön, HR-tiimin, esimiesten sekä alueen HR-controllerin kanssa. Olet monipuolinen ammattilainen ja sinulla on laaja-alaista kokemusta ja näkemystä palkkahallinnosta ja työsuhdeasioista. Haluat myös kehittää prosesseja ja toimintatapoja.

Tarjoamme vastuullisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän alansa johtavassa yrityksessä. Työyhteisössämme autetaan kaveria, meillä on hyvä henki ja teemme töitä yhdessä ammattitaitoisena tiiminä. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kehittyä, kehittää ja menestyä aidosti kansainvälisessä tiimissä ja yrityksessä. Työsuhde on vakituinen ja alkaa tammikuussa 2019.  

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Aija Virtanen 5.11. klo 15.30-16.30 ja 8.11. klo 8-9, puh 040 729 4767.  Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 12.11.2018 mennessä.

Hae tästä.