(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja taloushallinnon osaajia
Evidensia Eläinlääkäripalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Etsimme pääkonttoriimme Vantaalle työntekijöitä monipuolisiin palkka- ja taloushallinnon tehtäviin. Osaat organisoida oman ajankäyttösi, pärjäät kiireisessä työrytmissä etkä pelkää tarttua toimeen. Haluat toimia monipuolisissa tehtävissä ja koet myös omaavasi valmiudet olla mukana kehittämässä yrityksemme palkka- ja taloushallinnon prosesseja.

TYÖSTÄSI

Työhösi kuuluu palkka- ja/tai taloushallinnon tehtäviä monipuolisesti yhdessä sovittavan mukaisesti. Vastaat oman vastuualueesi tehtävistä kokonaisvaltaisesti ja viet asiat omatoimisesti loppuun asti. Teet päivittäin yhteistyötä eläinlääkäriasemiemme, yhteistyökumppaneidemme sekä Englannissa sijaitsevan konsernihallintomme kanssa, joten erinomainen asiakaspalvelu ja palveluasenne ovat sinulle kunnia-asia.

ODOTAMME SINULTA

Palkanlaskennan tehtäviin keskittyvältä osaajalta odotamme hyvää tietämystä ja kokemusta kaikista palkanlaskentaan liittyvistä osa-alueista: tuntipalkat, kuukausipalkat, provisiot ja lomalaskennat sekä viranomaisilmoitusten laatimisen. Lisäksi tunnet työlainsäädäntöä ja osaat etsiä tarkentavaa tietoa omatoimisesti. Taloushallinnon tehtäviin keskittyvältä osaajalta toivomme kokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta. Näissä tehtävissä koulutustaustasi voi olla esimerkiksi merkonomi tai tradenomi.

Kokemuksen ja koulutuksen ohella arvostamme erityisesti itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta. Et pelkää tarttua työhön omien vahvuuksiesi ulkopuolella, jos asioiden edistäminen sitä vaatii, ja osaat hoitaa asiat loppuun asti. Tärkeimmät työkalusi ovat oikea asenne ja halua oppia uutta.  Me olemme tulosorientoituneita ja teemme sen minkä lupaamme, joten odotamme samaa myös sinulta.

Molemmissa tehtävissä odotamme, että suomen kielen taitosi on erinomainen sekä suullisesti että kirjallisesti ja pystyt hoitamaan asioita sujuvasti myös englannin kielellä.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän Suomen suurimassa eläinlääkäripalveluita tarjoavassa yrityksessä. Pääset mukaan kehittämään palkka- ja taloushallinnon prosesseja ja meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä. Olemme joustavia ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysehdotusten pohjalta. Meillä et ole vain yksi osa isoa koneistoa.

Lisäksi tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän työnantajan edut. Pidämme huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä. Tarjoamme vuosittain monipuolisia hyvinvointietuja ja koulutusta sekä erinomaiset työterveyspalvelut. Meille on tärkeää, että työntekijä kokee aidosti olevansa osa tiimiä.

EVIDENSIASTA

Suomessa Evidensia toimii valtakunnallisesti monen pienen ja suuren eläinlääkäriaseman ja -sairaalan voimin. Sen lisäksi olemme osa kansainvälistä IVC-konsernia, joka toimii kymmenessä Euroopan maassa yli 1000 klinikan voimin.

Työllistämme Suomessa lähes 700 eläinten hoidon ammattilaista, joista yli 200 on eläinlääkäreitä. Verkostoomme kuuluu tällä hetkellä 40 eläinlääkäriasemaa Helsingistä Rovaniemelle, pienistä yhden eläinlääkärin ja hoitajan lähiklinikoista ympäri vuorokauden palveleviin kattavasti varusteltuihin päivystäviin eläinsairaaloihin. Tarjoamamme palvelut perustuvat suomalaiseen huippuosaamiseen.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveella varustettuna viimeistään 30.8.2019 mennessä osoitteeseen talousrekry@evidensia.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä saat puhelimitse arkisin kello 15-16 välillä, liiketoiminnan kehitysjohtaja Ilari Kujala 0451-240646 tai talousjohtaja Pasi Tolonen 0400-474556.