(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja taloushallinnon koordinaattori - Jyväskylä
Landis+Gyr Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019
Landis+Gyr is the leading global provider of integrated energy management solutions for the energy utility sector. We help our customers around the world to improve their energy efficiency and to manage energy better. Landis+Gyr operates worldwide and offers an international, inspiring work environment. Our Jyväskylä site is a global technology center for smart metering solutions and the hub of Nordic operations.
Tunnetko palkkahallinnon kiemurat ja matkalaskujen käsittelyn lainalaisuudet? Haluatko kasvattaa osaamistasi ja työskennellä aidosti kansainvälisessä ympäristössä?   Etsimme Landis+Gyrille Nordics-alueen henkilöstö- ja taloushallintotiimin Payroll & Finance Coordinaattoria, jolla on vahva halu palvella sisäisiä asiakkaitamme ja kehittää palkanlaskennan rajapintaa sekä matkalaskujen käsittelyprosesseja. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen suoraan Landis+Gyrin kanssa. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä.  

Toimenkuvaasi kuuluvat

Tehtävässä tuet esimiehiä työsuhde-, työehtosopimus- ja lakiasioissa ja tuotat kulloinkin tarvittavat raportit sekä tilastot. Toimit yhteyshenkilönä ulkopuolisten palkanlaskentapalveluntuottajiemme ja yrityksen välillä Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa, minkä lisäksi vastaat työaikaseurantatyökalumme toiminnasta ja rajapinnoista. Tehtäviin kuuluu myös matkalaskuprosessin hallinnointi ja matkalaskuohjelman pääkäyttäjänä toimiminen. 

Mitä etsimme?

Olet luotettava ja asiantunteva kumppani niin esimiehille kuin koko henkilöstöllekin. Sinulla on jo kokemusta palkkahallinnon tehtävistä ja/tai palkkahallinnon rajapinnassa toimimisesta ja osaat tulkita sekä soveltaa työehtosopimuksia, teknologiateollisuuden TES osaaminen on vahva etu. Tunnet myös työlainsäädännön pääkohdat ja osaat tarvittaessa tulkita lain soveltamista erilaisissa palkanmaksuun liittyvissä työsuhdeasioissa. Toivomme, että sinulla on kokemusta myös matkalaskujen käsittelyyn liittyvistä prosesseista ja käytännöistä. Ymmärrät arvonlisäveron käsittelyyn liittyvät säännöt ja opastat henkilöstöä matkalaskujen teossa sekä matkalaskutyökalun käytössä.   Tehtävä edellyttää paitsi tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä, myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyökykyä. Sinulla on kyky ja halu hoitaa tehtäväsi itsenäisesti ja kehittää vastuualueeseesi kuuluvia käytäntöjä ja prosesseja vastaamaan Landis+Gyrin globaaleja ja/tai aluekohtaisia tarpeita.   Toimintaympäristömme on hyvin kansainvälinen ja sinulla tuleekin olla sujuva englannin kielen taito, niin kirjallinen kuin suullinenkin. Ruotsin ja/tai tanskan kielen taidosta on etua. Office-työkalujen käyttö on sinulle tuttua ja et epäröi opetella myös muiden käytössämme olevien työkalujen käyttöä.  

Tarjoamme sinulle

Panostamme voimakkaasti henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen; koulutukseen ja työtehtäviin, joiden avulla voit kehittää ammattitaitoasi palkka- ja taloushallinnon asiantuntijana. Haluamme tarjota työympäristön, joka kannustaa itsenäiseen ja rohkeaan ajatteluun yrityksemme parhaaksi. Tuemme työhyvinvointia ja työssä viihtymistä monin tavoin niin työaikana kuin vapaallakin.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Mäkelä, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (ei 23.12. ja 27.12.)
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi