(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja sovelluskonsultteja
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Löytyykö sinulta osaamista ja innostusta palkkahallintoa ja HRM-järjestelmiä kohtaan? Etsitkö monipuolisia tehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi konsultoivassa roolissa? AccountorHR auttaa asiakkaitaan ylittämään tavoitteensa yhdistämällä parhaat ihmiset ja ratkaisut. AccountorHR:ään kuuluvat  Accountor HR Solutions, HR4,  Työvuorovelho, MaraPlan ja Opinahjo. Missionamme on luoda parempaa työelämää.  Meitä työskentelee yli 250 ammattilaista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Vahvan kasvumme myötä haemme joukkoomme:

Palkka- ja sovelluskonsultteja

 

Sovelluskonsulttina työskentelet Accountor HR Solutionsin tiimissä vastaten Mepco HRM-järjestelmän projektinveto- ja koulutustehtävistä monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Käyttöönotto- ja kehitysprojekteissa tehtävänäsi on varmistaa asiakkaan liiketoimintaympäristön asettamien vaatimusten sekä sovellusten yhteensopivuus parhaalla mahdollisella tavalla. Odotamme sinulta palkkahallinnon prosessien tuntemusta sekä kokemusta palkkajärjestelmien käyttöönottoprojekteista. Liity osaavaan tiimimme Helsinkiin tai Tampereelle! Tehtävä sisältää matkustamista kotimaassa.

Palkkakonsulttina työskentelet HR4:n palkkatiimissä. Olet mukana asiakkaidemme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä vaihtelevissa ja monipuolisissa asiantuntijatehtävissä, toimien konsultoivassa asiantuntijaroolissa. Pääset osallistumaan palkkapalvelujen tuottamiseen, asiakkaiden palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon eri rooleissa. Olet joko kokenut palkkahallinnon osaaja tai alasta innostunut tulevaisuuden potentiaali – räätälöimme tehtävänkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Etsimme joukkoomme positiivisen ja ennakkoluulottoman asenteen omaavia osaajia, jotka tarttuvat tehtäviin rohkeasti ja toimivat mielellään tiimissä. Nautit usean projektin edistämisestä ja työn vaihtelevuudesta. Haluat palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, kannat vastuuta työstäsi ja olet innostunut kehittämään osaamistasi. Tekemistämme ohjaavat arvomme: arvostus ja luottamus toistemme työtä kohtaan sekä rohkeus tehdä asioita uusilla tavoilla, katse tulevaisuudessa. Toimimme hyvällä fiiliksellä ja lähellä asiakasta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, erinomaiset kehittymismahdollisuudet sekä innostuneen ja osaavan tiimimme tuen. Olemme henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjä sekä Suomen kokenein henkilöstö- ja palkkahallinnon ratkaisuihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Me uskomme, että hyvä henkilöstökokemus tuottaa erinomaista asiakaskokemusta. Tämä pätee meillä niin sisäisissä palveluissa kuin asiakastyössä.  Pidämme huolta osaajiemme hyvinvoinnista, motivaatiosta ja kehittymisestä. Kulttuurimme on yhdessä tekevä, rento ja välitön.

Oletko sinä tuleva sovellus- tai palkkakonsulttimme? Lähetä hakemuksesi 3.6.2018 mennessä HR4:n sivujen kautta: https://hr4.fi/tyopaikat/ Lisätietoja tehtävästä antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Jenna Jussila: p. 050 442 8444. Odotamme sinua innolla tiimimme jäseneksi!

#software #consultant #konsultti #HRM #HR #IT #Mepco

#palkanlaskenta #payroll #projektipäällikkö