(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja HR asiantuntija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme palkkahallintoon ja HR -palveluihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme uutta vahvistusta nimikkeellä

PALKKA- JA HR ASIANTUNTIJA.

Toimenkuvaan kuuluu palkkahallinnon järjestelmien hallinnointi, palkkatapahtumien käsittely, asiakasyritysten neuvonta ja työehtosopimusten tulkinta.

Työtä tehdään nykyaikaisilla järjestelmillä ja asiantuntevissa tiimeissä. Ympärilläsi on nuorekas, huumorintajuinen ja positiivinen työyhteisö ja työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustan tuntumassa.

Tehtävässä menestymisen kannalta olisi hyvä, mikäli sinulla on jo jonkin verran aiempaa työkokokemusta palkkahallinnosta ja erilaisista palkanlaskentajärjestelmistä sekä työehtosopimusten tulkinnasta.

Hakemuksen voit jättää palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Palkka- ja HR asiantuntija. Mahdolliset tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.