(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja HR-asiantuntija
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme vakinaiseen työsuhteeseen sinua motivoitunut ja määrätietoinen

 

PALKKA- JA HR-ASIANTUNTIJA

 

MITÄ TEHTÄVIISI KUULUU?

Työtehtäviisi kuuluvat ensisijaisesti palkanlaskentapalveluiden kokonaisvaltainen tuottaminen ja muut palkanlaskentaan ja HR-prosesseihin olennaisesti liittyvät tehtävät. Mielenkiintoa ja haasteita tuovat työhösi myös palkkahallinnon, sen työvälineiden sekä muut HR:n kehittämishankkeet osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

Voit olla jo vastikään tukevat kannuksesi hankkinut tai pidemmän työuran tehnyt palkanlaskennan ja työsuhdeasioiden ammattilainen.

 

MILLAISTA HENKILÖÄ HAEMME?

Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia ja sinulla on aito halu sekä kyky palkanlaskennan sujuvaan ja virheettömään tuottamiseen koko SLO:n henkilöstölle. Olet tarkka, itsenäinen ja määrätietoinen. Omaat myös hyvät vuorovaikutustaidot eri henkilöstöryhmien kanssa. Kehittämistehtävissä organisointikyky, tuloksellisuus ja aktiivisuus ovat sinulle luontaisia.

 

Erityisesti arvostamme hyviä tietoteknisiä taitoja, varsinkin Excel-osaamista ja lisäeduksi katsomme Mepcon tai vastaavan palkanlaskentajärjestelmän käyttökokemuksen.

 

MITÄ TARJOAMME?

Markkinajohtajana tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän avoimessa ja aktiivisesti kehittyvässä työyhteisössä, joka hyödyntää digitalisaation mahdollisuuksia tulevan menestyksen turvaamiseksi. Pääset kehittämään omaa vastuualuettasi itsenäisesti, mutta työskentelet myös osana tiimiä. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen sekä panostamme ammattitaitosi kehittämiseen. Kaupan päälle saat mukavat ja huumorintajuiset työkaverit!

 

KYSY LISÄÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi henkilöstöpäällikkö Markus Äijänen puhelimitse tai sähköpostilla: 050 568 2132, markus.aijanen@slo.fi. Alamme haastatella sopivia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten otathan nopeasti yhteyttä.

 

HAKEMUKSET

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään linkin www.slo.fi/jobs kautta 23.4.2019 mennessä.