(Poistunut julkaisusta)

Palkka- ja HR-asiantuntija Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on asiantuntijapalveluita tuottava yritys, jossa arvostetaan osaamista, positiivista tekemisen meininkiä ja jatkuvaa kehittymistä. Toiminnan edelleen laajentuessa etsimme nyt heidän Tampereen palkkahallinnon tiimiinsä

PALKKA- JA HR-ASIANTUNTIJAA

Toimenkuvaan kuuluu muun muassa palkkahallinnon järjestelmien hallinnointi, palkkatapahtumien käsittely, asiakasyritysten neuvonta ja työehtosopimusten tulkinta.
Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta palkanlaskentatehtävistä. Odotamme palkanlaskentaosaamisen lisäksi asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja ja erityisesti arvostamme kokemusta palkanlaskentajärjestelmistä.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa nykyaikaisen ja osaavan työympäristön sekä positiivisen tiimin tuen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Palkka-asiantuntija Tampereelle. Kerrothan hakemuksessasi, millaisista järjestelmistä ja työehtosopimuksista sinulla on kokemusta. Mahdolliset tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi, 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.