(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntijoita pääkaupunkiseudun yrityksiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
   
Hei sinä palkanlaskennan ammattilainen tai alalle uudempi tulokas- etsitkö uusia haasteita hyvässä työpaikassa pääkaupunkiseudulla?
 
Asiakkaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua etsivät PALKKA-ASIANTUNTIJOITA sekä vakinaisiin että eri mittaisiin määräaikaisiin tehtäviin. Voit olla jo kyntesi näyttänyt pitkän linjan osaaja tai uudempi, jo hiukan kokemusta hankkinut tulokas alalla. 
 
Hyvän lähtökohdan työssä menestymiselle antaa kaupallinen opisto- tai amk-tasoinen koulutus, kokemus palkanlaskennasta ja  työsuhdeasioista, ajan tasalla olevat IT-taidot: erityisesti palkka- ja taloushallinnon ohjelmistot ja yleisimmät toimisto-ohjelmat. Arvostamme myös englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. Henkilönä olet tarkka ja aikaansaava, paineensietokykyinen ja sinulla on hyvä yhteistyöasenne. 
 
Lähetä meille hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella viimeistään 12.10.2018 ja kerro meille miksi ja millaiseen palkkahallinnon tehtävään juuri sinä olisit paras valinta! Lisätietoja Adeccolla antaa HR-konsultti Nina Olin, p. 040 190 5592. 

 

Asiakkaan tehtävänimike:  Palkka-asiantuntija


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nina Olin


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO