(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija/HR-järjestelmäasiantuntija
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Tunnetko paloa toimia palkka- ja HRM-järjestelmän pääkäyttäjänä ja osallistua palkkahallinnon arkeen samalla kehittäen tarmokkaasti HR-prosesseja etkä pelkää kasvuyhtiön vauhdikasta menoa? Onko sinulle  luontaista tarttua hands-on meiningillä eteen tuleviin haasteellisiin tilanteisiin? Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä Palkka-/ HR-järjestelmäasiantuntijana vastuullesi kuuluvat yrityksen Mepco palkka- ja HRM-järjestelmien pääkäyttäjänä toimiminen sekä järjestelmien toimivuuden ja oikeellisuuden varmistaminen. Vastaat siitä, että Mepcon palkka- ja HRM-järjestelmä sekä prosessit tukevat tehokasta palkkahallintoa ja sujuvoittavat esimiestyötä. Olet Mepco palkka- ja HRM-järjestelmien syväosaaja, joka pystyy rakentamaan ja kehittämään järjestelmää yhtiön tämän hetkisiä ja tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi. Lisäksi hallitset järjestelmän soveltamisen myös ongelmallisissa tilanteissa, löydät parhaat tekniset ratkaisut. Tämän lisäksi sinulle on tuttua Mepco-järjestelmän parametrointi ja liittymien rakentaminen. Tuet palkanlaskennasta vastaavaa palkka-asiantuntijaa palkanlaskennan erityiskysymyksissä ja tartut rutiineja kaihtamatta monipuolisiin HR-tehtäviin aina palkkahallinnosta työsuhdeneuvontaan. Lisäksi toimit palkka-asiantuntijan tuuraajana. Olet osa pientä ja tehokasta HR-tiimiä ja raportoit tehtävässäsi työsuhdepäällikölle.

Etsimme kehityshakuista työsuhdeasioiden ja palkkahallinnon ammattilaista, jolla on usean vuoden kokemus palkka- ja HRM-järjestelmistä erityisvahvuutena Mepco-järjestelmätuntemus.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden käytännön työkokemusta palkkahallinnon tehtävistä ja Mepcon palkka- ja HRM-järjestelmien käytöstä, sekä niiden kehittämisestä. Arvostamme laaja-alaista HR-osaamista, oma-aloitteisuutta ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisten vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi ratkaisukeskeisyyttä ja ehdotonta luotettavuutta.

Tehtävässä on eduksi työlainsäädännön sekä kaupan alan työehtosopimuksen tuntemus. Tiimikaverina olet yhteen hiileen puhaltaja, mutta samalla pystyt viemään asioita eteenpäin itsenäisesti. Etsimällämme ammattilaisella on myös näkemystä ja kokemusta HR-prosessien kehittämisestä, käytännön toimintamalleista sekä kykyä ratkoa ongelmatilanteita. Mikäli olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen HR-ammattilainen, joka intohimoisesti suhtautuu HR-asioiden kehittämiseen ja rutiinitehtävien hoitamiseen, olet etsimämme tiimikaveri.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisten henkilöstöasioiden parissa nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Olemme Suomen tunnetuin ja vierailluin verkkokauppa ja roolissasi olet mukana kehittämässä Verkkokauppa.comin liiketoimintaa ja henkilöstökäytäntöjä.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomus 29.2.2020 mennessä osoitteeseen elina.okonhovi@verkkokauppa.com otsikolla ”Palkka-/ HR-järjestelmäasiantuntija”. Lisätietoja tehtävästä antaa työsuhdepäällikkö Elina Okonhovi sähköpostitse elina.okonhovi@verkkokauppa.com. Toteutamme haastatteluja jo hakuprosessin kuluessa.