Palkka-asiantuntija
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Haluamme olla työpaikka, jossa viihdytään! Kasvu, moderni teknologia sekä osaava ja monimuotoinen työyhteisö takaavat jatkuvan ammatillisen kehityksen, joustava työaika sekä etätyömahdollisuudet helpottavat arkea. Olisitko sinä Mehiläisen uusi palkka-asiantuntija?

Businesslike rekrytoi rautaista PALKKA-ASIANTUNTIJAA vakituiseen työsuhteeseen vauhdilla kasvavaan Mehiläiseen Helsinkiin tai Kemiin.
 
Palkka-asiantuntijana vastaat yhteistyössä oman liiketoiminta-alueesi tiimin kanssa nimetystä kokonaisuudesta. 

Mehiläisessä saat hoitaa palkanlaskentaketjun alusta loppuun itsenäisesti. Siihen kuuluu palkka-aineiston valmistelu, palkka-ajot, tilitykset, viranomaisraportoinnit, kirjanpidon täsmäytykset sekä henkilöstökulujen oikeellisuuden varmistaminen. Tuet liiketoiminta-alueesi esimiehiä asiantuntevalla, joustavalla, mutta myös jämäkällä otteella, sillä tiedät, miten paljon sillä on vaikutusta palkkojen oikeellisuuteen. Halutessasi pääset mukaan  myös erilaisiin projekteihin.
 
Toivomme sinulta kaupallista koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi) sekä useamman vuoden kokemusta palkanlaskennasta. Työ edellyttää työehtosopimusten tulkintakykyä sekä palkkoihin liittyvän lainsäädännön tuntemista. Arvostamme KVTES-osaamista. Järjestelmämme on Mepco.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työkokonaisuuden osaavassa palkanlaskennan tiimissä, jossa pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä alueen esimiesten ja liiketoimintajohdon kanssa.

Meillä rima on korkealla, haluamme palvella sisäisiä asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla. Ajallaan ja oikein maksetut palkat ovat meille kunnia-asia.  Lisäksi haluamme jatkuvasti kehittää palkkahallinnon työtapoja sekä omaa osaamistamme. Tästä esimerkkinä automatisointiprojekti, jonka myötä manuaalitallennus ei ole enää juttumme!

Jos tunnistat olevasi etsimämme sisäisistä asiakkaista huolta pitävä, asiantuntijuudestasi ylpeä, kehitysmyönteinen palkkahallinnon ammattilainen, lähde mukaan kasvavaan Mehiläiseen!

Toimistomme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä osoitteessa Paciuksenkatu 27 ja Kemissä osoitteessa Kauppakatu 25. 

Työaikamme on joustava ja se sisältää mahdollisuuden etätyöhön. Tarjoamme kilpailukykyiset edut (mm. työterveyshuolto ja vaihtelevat yhteistyökumppaniedut), kaikille sähköpöydät sekä työpäivän lomassa hedelmät ja virvokkeet.  Lisäksi meillä on tiimeissä hyvä henki!

Tervetuloa meille töihin!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.8. mennessä. Teams-haastattelut alkavat jo hakuajan puitteissa, joten voit toimia halutessasi myös nopeasti!

Rekrytointia hoitaa Businessliken johtava konsultti ja partneri Marju Vuorensalmi, 09 682 90 802, marju.vuorensalmi@businesslike.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot