(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
Tallink Silja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Haemme nyt Suomen pääkonttorillemme Helsingin Jätkäsaareen palkka-asiantuntijaa (määräaikainen) 

Työskentelet HR-osastollamme palkkatiimin jäsenenä. Tehtävä on kokoaikainen. Sinulla on kokemusta ja kiinnostusta tehdä palkanlaskentaa ja siihen liittyviä työtehtäviä. 

Takanasi on jo vähintään muutaman vuoden kokemus palkanlaskennan tehtävistä ja sitä tukemassa sopiva kaupallinen koulutus.  

Sovit tiimiimme, jos hallitset luottamuksellisen ja ystävällisen, mutta tarpeen vaatiessa myös jämäkän vuorovaikuttamisen. Osaat mukautua välillä nopeastikin muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin, joita varmasti isossa ja kehittyvässä organisaatiossamme tulee eteesi.

Sinulla riittää halua ja kykyä opastaa sisäisiä asiakkaitamme sekä hyviä hermoja ruuhka-aikoina. 

Omaksut nopeasti tietojärjestelmien käytön, etkä muutenkaan koe tietoteknisiä työkaluja peikkoina vaan apuvälineinä työsi tehostamiseksi ja laadun varmistamiseksi.  Käytössämme oleva järjestelmä maapuolella on Mepco.

Kansainvälisessä organisaatiossamme käytät tarvittaessa työkielenä sujuvasti myös englantia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian. Sijaisuus on noin vuoden pituinen.

Kiinnostuitko? Hae joukkoomme oheisella lomakkeella mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kuitenkin viimeistään  31.3.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa sähköpostitse palkkapäällikkö Katariina Oleniukselta: katariina.olenius@tallinksilja.com (Huom! Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä)