(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

 

Nyt haussa Verkkokauppa.com Oyj:n Helsingin pääkonttoriin

 

PALKKA-ASIANTUNTIJA

 

Oletko sinä etsimämme tiimipelaaja?

 

Haemme osaavaa, järjestelmällistä ja palveluhenkistä palkka-asiantuntijaa vahvistamaan pientä ja tehokasta HR:n palkka- ja työsuhdeneuvontatiimiä. Tehtävä on määräaikainen (äitiyslomasijaisuus) ja kokoaikainen.

 

Tehtäviisi kuuluvat yhtiön henkilöstön palkanlaskenta, työehtosopimuksen tulkinta, esimiesten neuvonta työsuhdeasioissa sekä monipuoliset palkkahallinnon muut tehtävät. Tehtävässä saat myös mahdollisuuden osallistua monipuolisiin projekteihin sekä kehittää omaa osaamistasi sinua kiinnostavaan suuntaan.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Muutaman vuoden työkokemusta vastuullisista palkanlaskennan ja palkkahallinnon tehtävistä sekä kykyä vastata itsenäisesti yrityksen palkanlaskennan tehtäväkokonaisuudesta ja arjen pyörittämisestä
  • Kaupan työehtosopimuksen tulkintakokemusta ja työlainsäädännön hallitsemista
  • Tarkkuutta, vastuunkantoa ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • Hyviä IT-taitoja ja kykyä omaksua sovelluksia: Excel-osaaminen sekä Mepcon palkanlaskenta- ja HRM-järjestelmätuntemus luetaan eduksi
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tradenomi tai kaupallinen koulutus
  • Hyviä asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoja sekä tiimityöhenkisyyttä
  • Vahvaa kiinnostusta palkanlaskentaan sekä palkkahallinnon prosessien kehittämiseen

Etsimämme henkilö on jo ehtinyt keräämään työkokemusta palkkahallinnon tehtävien parissa ja pystyy itsenäisesti hallitsemaan palkanlaskennan työtehtävät muun tiimin tuella. Lisäksi arvostamme oma-aloitteista ja proaktiivista työskentelyotetta erilaisten asioiden selvittämisessä ja tarvittavan tiedon hakemisessa.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Mahdollistamme mielenkiintoisen ja haastavan työn palkkahallinnon tehtävien parissa mukavien työkavereiden kanssa. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut.

 

Tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 6.1.2020 mennessä otsikolla Palkka-asiantuntija ositteeseen elina.okonhovi@verkkokauppa.com. Teemme valinnan heti sopivan hakijaehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työsuhdepäällikkö Elina Okonhovi sähköpostitse elina.okonhovi@verkkokauppa.com.