(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme rautaisen ammattitaidon ja asiakaspalveluasenteen omaavaa

PALKKA-ASIANTUNTIJAA

vakituiseen työsuhteeseen vauhdilla kasvavaan Mehiläiseen.

Palkka-asiantuntijana vastaat yhteistyössä oman liiketoiminta-alueen osaavan tiimisi kanssa nimetystä kokonaisuudesta. Työtehtävääsi kuuluu palkka-aineiston valmistelu, palkka-ajot, tilitykset, viranomaisraportointi sekä kirjanpidon täsmäytys ja henkilöstökulujen oikeellisuuden varmistaminen. Tuet liiketoiminta-alueesi esimiehiä asiantuntevalla, joustavalla mutta myös jämäkällä työotteella, sillä heillä on suuri rooli palkkojen oikeellisuuteen liittyen. Halutessasi pääset mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta (tradenomi, merkonomi) sekä useamman vuoden kokemusta palkanlaskennasta. Työ edellyttää työehtosopimusten tulkintakykyä sekä palkkoihin liittyvän lainsäädännön tuntemista. Mepco-järjestelmän tuntemus on eduksi.

Sisäinen asiakas ei ole sinulle työnteon häiriö vaan teet työtä häntä varten hyvässä asiakaspalveluhengessä. Olet tarkka ja huolellinen, osaat tuoda oman asiantuntemuksesi esille ja olet kehitysmyönteinen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työkokonaisuuden osaavassa palkanlaskennan tiimissä, jossa pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä alueen esimiesten ja liiketoimintajohdon kanssa.

Haluamme palvella sisäisiä asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Ajallaan ja oikein maksettujen palkkojen lisäksi meille on tärkeää kehittää palkkahallinnon työtapoja sekä omaa osaamistamme. Palkanlaskennan kehitysprojektin myötä olemme jo automatisoineet palkkaprosessejamme ja manuaalitallennus ei ole enää meidän juttu.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ydinkeskustan ulkopuolella Helsingissä osoitteessa Paciuksenkatu 27. Työaikamme on joustava, tarjoamme mahdollisuuden etätyöhön ja kaikille sähköpöydät. Työpäiväsi lomassa pääset nauttimaan työnantajan tarjoamista hedelmistä ja virvokkeista. Lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyiset edut mm. työterveyshuollon ja yhteistyökumppanietujen muodossa.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.12.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa palkanlaskennan esimies Tarja Frantsi p. 040 4814 728 27.11.2019 klo 11-12 ja 2.12.2019 klo 14-15.30