(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Aditro BPO Oy (BPO=Business Process Outsourcing) vastaa ulkoistettujen palkka- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamisesta suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Aditron Kajaanin toimipisteeseen:

PALKKA-ASIANTUNTIJOITA vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskenta sekä siihen olennaisesti liittyvät tehtävät kokonaisuudessaan. 

Palkka-asiantuntijoilta odotamme:

- palkanlaskennan osaamista tai kykyä kasvaa palkanlaskennan asiantuntijaksi
- asiakaspalvelutaitoja 
- tiimityöskentelytaitoja
- yhteistyötaitoja 
- halua kehittyä työssäsi

Katsomme eduksi palkanlaskennan ohjelmistojen, kuten Personec W:n osaamisen. Etsimämme henkilö on joustava, paineensietokykyinen ja tarkka sekä omaa positiivisen asenteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää itseäsi yhdessä palkkahallinnon muiden ammattilaisten kanssa ja olla mukana laajentamassa toimintaamme.

Lisätietoja tehtävistä antaa Katja Keränen, puh. 050 3095 810 tai Piia Kenttälä, puh. 040 1434 225

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkka-asiantuntijan tehtävään palkkatoivomuksineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://aditro.com/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 13.11.2019

Aditro on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme n. 600 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Ihmiset ovat Aditro menestyksen tae. Me haluamme pitää huolta siitä, että heidän ammatillinen osaamisensa kehittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaan ja että he ovat tyytyväisiä Aditroon työnantajana, oli kysymys sitten henkilöstöeduista, työympäristöstä, uramahdollisuuksista tai osaamisen kehittämisestä. Me voimme tarjota työntekijöillemme hyvin monenlaisia mahdollisuuksia HR- ja palkkahallinnon liiketoiminta-alalla pelikenttänä Pohjoismaat ja Viro. Työnantajana Aditro toimii arvojensa mukaisesti, joita ovat Leading, Committed sekä People Centric.