(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
Aditro

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Aditro BPO Oy vastaa ulkoistettujen palkka- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamisesta suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Liiketoimintamme kasvaessa haemme Aditron Kajaanin toimipisteeseen:

(BPO=Business Process Outsourcing)

PALKKA-ASIANTUNTIJOITA  määräaikaiseen työsuhteeseen

Mahdollisuus myös vakinaistamiseen määräaikaisen työsuhteen jälkeen.                                                                                                              

Työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskenta sekä siihen olennaisesti liittyvät tehtävät kokonaisuudessaan. 

Palkka-asiantuntijoilta  odotamme:

- palkanlaskennan osaamista tai kykyä kasvaa palkanlaskennan asiantuntijaksi
- asiakaspalvelutaitoja 
- tiimityöskentelytaitoja
- yhteistyötaitoja 
- halua kehittyä työssäsi
- kaupallista koulutusta

Katsomme eduksi palkanlaskennan ohjelmistojen, kuten Personec W:n osaamisen. Etsimämme henkilö on joustava, paineensietokykyinen ja tarkka sekä omaa positiivisen asenteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ja kehittää itseäsi yhdessä palkkahallinnon muiden ammattilaisten kanssa ja olla mukana laajentamassa toimintaamme.

Lisätietoja tehtävistä antaa Hanne -Maarit Räisänen, puh. 040 502 6073 hanne-maarit.raisanen@aditro.com ja Marjo Kemppainen, puh. 050 369 3810 marjo.kemppainen@aditro.com

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi palkka-asiantuntijan tehtävään palkkatoivomuksineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa https://aditro.com/fi/avoimet-tyopaikat/ viimeistään 22.9.2019

 

Aditro on yksi johtavista palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen sekä palkkahallinnon ulkoistuspalvelujen pohjoismaisista asiantuntijoista. Monipuolinen osaamisemme pohjautuu pitkään yhdessä tehtyyn kehitystyöhön asiakkaidemme kanssa. Työllistämme n. 600 ammattilaista, jotka tukevat yksityisen sektorin asiakkaitamme hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa sekä tehostamisessa. Ihmiset ovat Aditro menestyksen tae. Me haluamme pitää huolta siitä, että heidän ammatillinen osaamisensa kehittyy asiakkaittemme tarpeiden mukaan ja että he ovat tyytyväisiä Aditroon työnantajana, oli kysymys sitten henkilöstöeduista, työympäristöstä, uramahdollisuuksista tai osaamisen kehittämisestä. Me voimme tarjota työntekijöillemme hyvin monenlaisia mahdollisuuksia HR- ja palkkahallinnon liiketoiminta-alalla pelikenttänä Pohjoismaat ja Viro. Työnantajana Aditro toimii arvojensa mukaisesti, joita ovat Leading, Committed sekä People Centric.