(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
Talpa

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme palkka-asiantuntijaa palvelualueelle, joka Talpassa hoitaa Helsingin kaupungin osakeyhtiöiden talous- ja palkkahallintoa. Parinkymmenen hengen tiimi vastaa osakeyhtiöasiakkaiden kirjanpidosta, laskutuksesta, ostolaskuista sekä palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä raportoinnista.

Palkka-asiantuntijatehtävässä vastaat osakeyhtiöasiakkaiden palkanlaskennan peruspalvelusta, palvelussuhdeasioiden hoidosta sekä muista palkanlaskennan asiantuntijatehtävistä. Käytössämme on nykyaikaiset palkanlaskennan ja taloushallinnon järjestelmät, mm. SAP, Procountor, Mepco.

Edellytämme kokemusta palkanlaskennan tehtävistä ja Mepco-ohjelman tuntemusta. Virka- ja työehtosopimusosaaminen ovat eduksi (AvainTes, KvTes).

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä osakeyhtiöiden yhteyshenkilöiden kanssa ja pääset myös hyödyntämään Helsingin kaupungin talouden tuntemusta ja yhteistyöverkostoja. Tarjoamme Talpassa mielenkiintoisen ja vakaan näköalapaikan kaupungin talouteen ja järjestelmiin sekä asiantuntevan organisaation tuen. Viihtyisät toimitilat ja mukavat kollegat sijaitsevat Sörnäisissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Palkka-asiantuntijan tehtäväkohtainen palkka on 2547,45 euroa /kk + mahdolliset työkokemuslisät. Aloitamme haastattelut jo haun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa kirjapitopäällikkö Pirita Tjurin, pirita.tjurin@hel.fi tai puh. 09 310 21270.

Hakemukset jätetään viim. 29.3.2019 kello 16 sähköisesti https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat. Työavain 44-11-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.