(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018
Asiakasyrityksemme on tunnettu ja arvostettu sosiaali- ja terveyspalveluiden tarjoaja. Etsimme nyt heille talousosaston tiimiin modernin palkkahallinnon osaajaa nimikkeellä

PALKKA-ASIANTUNTIJA Tampereelle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana palkkahallinnon tiimiä tuottaen laadukkaita palkkapalveluita sisäisille asiakasryhmille. Toimenkuvaasi kuuluu palkanlaskennan ja palkka-ajojen lisäksi palkka- ja TES-neuvontaa. Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

* Vahvaa palkanlaskentaosaamista ja monipuolista TES-tuntemusta

* Kokemusta sähköisen palkkahallinnon prosesseista

* Palkkahallintoon liittyvän lainsäädännön, kuten työsopimuslain hyvää tuntemusta

* Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä

* Monipuolista järjestelmäosaamista (erityisesti Mepco ja Sympa)

* Halukkuutta ja uteliasuutta kehittää aktiivisesti omaa osaamista

* Sosiaali- ja terveyspalvelualan työehtosopimusten tunteminen katsotaan isoksi eduksi

Asiakasyrityksessämme panostetaan korkeaan työntekijätyytyväisyyteen ja työntekijöiden työhyvinvoinnista halutaan pitää hyvää huolta. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle innostavan työympäristön lisäksi kattavan perehdytyksen, tehokkaat ja ergonomiset työvälineet sekä hyvät työsuhde-edut. Sinua on vastassa joukko mahtavia ja ammattitaitoisia kollegoita, jotka odottavat jo innolla näkemistäsi.

Kerro siis meille pikimmiten lisää osaamisestasi ja käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Palkka-asiantuntija Tampereelle.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit osoittaa tiedustelut konsultillemme Eveliina Tanniselle sähköpostitse osoitteeseen eveliina.tanninen@temp-team.fi

Kiitos jo etukäteen hakemuksestasi!