(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2018

Etsitkö uutta palkkahallinnon tiimiä, jossa pääset tekemään itsenäisiä asiantuntijatehtäviä?

Meillä on tarjota monipuolisia ja itsenäisiä palkkahallinnon tehtäviä, innostuneessa tiimissämme. Palkka-asiantuntijamme työskentelevät palkkapalvelujen tuottamisen parissa, osallistuen asiakkaidemme palkkahallinnon prosessien ja käytäntöjen toteuttamiseen ja ylläpitoon. Pääset myös auttamaan asiakkaitamme palkkahallintoon ja palkanlaskennan kehittämiseen liittyvissä asioissa.

Sinulla on palkanlaskennan perusasiat hallussa ja aitoa kiinnostusta palkkahallinnon tehtäviä kohtaan. Nautit tarkasta ja järjestelmällisestä työstä ja sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne. Pidät eri tietojärjestelmien parissa työskentelystä ja toivomme, että pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Meillä pääset kehittämään osaamistasi palkkahallinnosta ja palkkahallinnon järjestelmistä.

Meiltä löytyy lähes 100 henkilöstöjohtamisen, palkanlaskennan, HR-ulkoistuksen ja tutkimuksen ammattilaista, jotka ovat joko laaja-alaisia yleisosaajia tai oman alueensa syväasiantuntijoita. Työkavereiden lisäksi tukea antavat HR4:n palvelukonseptit, työkalut ja parhaat käytäntömme. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen alan aitiopaikalla sekä erinomaisen tilaisuuden kehittyä alansa suurimmassa kasvuyrityksessä, henkilöstö- ja asiakaskokemuksen suunnannäyttäjänä. Työssä oppimisen lisäksi meillä pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Jos innostuit tehtävästämme, toimi heti ja hae tehtävään oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana. Lisätietoja voit kysyä rekrytointipäälliköltämme Jenna Jussilalta, puh. +358 50 442 8444.