Palkka-asiantuntija - Vaasa, Turku, Helsinki, Hämeenlinna
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme, palkka- ja henkilöstöpalveluiden alalla toimivalle asiantuntijaorganisaatiolle itsenäistä ja organisointikykyistä palkka-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työskentelypaikaksesi voit valita Helsingin, Hämeenlinnan, Turun tai Vaasan. Työtä tehdään sekä etänä että toimistolla. 
Tässä tehtävässä työskentelet osana palkkahallinnon asiantuntijoiden tiimiä, jossa päävastuullasi on sovittujen asiakkuuksien kuukausi- ja tuntipalkkojen palkanlaskentaprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen. Työtehtäviin kuuluu myös asiakasyhteistyön kehittäminen ja asiakaspalvelu. Taustastasi ja uratoiveistasi riippuen sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan erilaisiin asiakasprojekteihin sekä sisäisiin kehityshankkeisiin. 
Toivomme sinulta vankkaa työkokemusta palkanlaskennan monipuolisista tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Työsi on luonteeltaan itsenäistä asiantuntijatyötä, jossa korostuu henkilökohtainen tekeminen ja korkea laatu. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja uuden oppimisesta innostuva. Työ on ajoittain hektistä ja toivomme, että olet paineensietokykyinen ja sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja osaat organisoida ja hoitaa työtehtävät tärkeysjärjestyksessä. Kommunikoit englannin kielellä hyvin suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi. Eduksi katsomme kokemuksen järjestelmien kehitystyöhön osallistumisesta sekä valmiuden PHT-tutkinnon suorittamiseen.
Tarjoamme sinulle monipuolisen asiantuntijatehtävän sekä näköalapaikan valtakunnallisessa ja kasvavassa palkkahallinnon asiantuntijaorganisaatiossa. Tueksesi saat palkkahallinnon ammattilaisten tiimin sekä modernit työvälineet työn hoitamiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden urakehitykseen sekä etätyöntekoon. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 15.10 klo 9-10 ja 22.10. klo 14-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510554
  • Tehtäväalue: Taloushallinto ja tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Turku, Vaasa