(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on alallaan tunnettu kotimainen yritys. Etsimme nyt heidän tiimiin palkkahallinnon osaajaa nimikkeellä

Palkka-asiantuntija Tampereelle

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana palkkahallinnon tiimiä tuottaen laadukkaita palkkapalveluita. Toimenkuvaasi kuuluu palkanlaskennan ja palkka-ajojen lisäksi palkka- ja TES-neuvontaa. Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä muiden sidosryhmien kanssa, tästä syystä toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Vahvaa palkanlaskentaosaamista ja monipuolista TES-tuntemusta
- Kokemusta sähköisen palkkahallinnon prosesseista
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja palveluhenkisyyttä
- Monipuolista järjestelmäosaamista

Tilitoimistokokemus katsotaan eduksi. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle innostavan työympäristön lisäksi kattavan perehdytyksen, pitkäaikaisen työsuhteen sekä hyvät työsuhde-edut. Toimitilat sijaitsevat Tampereen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kerro siis meille pikimmiten lisää osaamisestasi ja käy jättämässä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Palkka-asiantuntija Tampereelle. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemuksen huomioidaan rekrytoinnissa.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit osoittaa tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207 414 852.