(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija (suurasiakkaat)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakkaamme on taloushallinnon asiantuntijapalveluita tuottava yritys. Toiminnan edelleen laajentuessa etsimme nyt heidän asiantuntijatiimiin

PALKKA-ASIANTUNTIJAA (suurasiakkaat) vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta nykyaikaisista palkanlaskentatehtävistä.

Palkka-aineistoja käsitellään isoissa massoissa, joten arvostamme vahvaa kokemusta IT -järjestelmistä ja erilaisista palkkaohjelmista. Ratkot työssäsi automatisoituun palkkahallintaprosessiin liittyviä haasteita ja toimit asiantuntijana asiakasyritysten suuntaan esimerkiksi työehtosopimusten tulkintoihin liittyvissä asioissa.

Odotamme hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja sekä tietenkin iloista persoonaa, joka omalla olemuksellaan luo hyvää henkeä jo ennestäänkin aurinkoiseen asiantuntijatiimiin.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa nykyaikaisen ja osaavan työympäristön sekä positiivisen tiimin tuen.

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Palkka-asiantuntija(suurasiakkaat). Kerrothan hakemuksessasi, millaisista järjestelmistä ja työehtosopimuksista sinulla on kokemusta. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemuksen huomioidaan rekrytoinnissa.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit osoittaa tiedustelut konsultillemme Inga Koivumäelle osoitteeseen inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.