(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija pääkaupunkiseudulle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme talouspalveluihin ja henkilöstöhallintoon erikoistuneelle asiakasyrityksellemme uutta vahvistusta nimikkeellä

PALKKA-ASIANTUNTIJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Toimenkuvaan kuuluu palkkahallinnon järjestelmien hallinnointi, palkkatapahtumien käsittely, asiakasyritysten neuvonta ja työehtosopimusten tulkinta. Työskentelet päivittäin tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Työtä tehdään nykyaikaisilla järjestelmillä ja asiantuntevissa tiimeissä. Ympärilläsi on innostava, huumorintajuinen ja positiivinen työyhteisö. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tehtävässä menestymisen kannalta olisi hyvä, mikäli sinulla on jo aiempaa työkokokemusta palkkahallinnosta ja erilaisista palkanlaskentajärjestelmistä sekä työehtosopimusten tulkinnasta. Käytössä on Procountor ja Netvisor-ohjelmat. Tarkka aloitusajankohta on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Kuulisimme sinusta mielellämme pian lisää, jätä hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Palkka-asiantuntija pääkaupunkiseudulle. Mahdolliset tiedustelut: info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.