(Poistunut julkaisusta)

Palkka-asiantuntija (junior/senior)
HR4

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Hei sinä kokenut tai tuleva palkkaosaaja, haluatko liittyä osaavaan ja innostuneeseen tiimiimme? Lue alta, millaisia hommia meillä olisi tarjolla!

Palkka-asiantuntija (junior/senior)

Aamulla kun saavun toimistolle, minua odottavat hymyilevät työkaverit ja tuore kahvi. Vaihdamme kuulumiset ja availen samalla sähköpostia. Asiakasorganisaation henkilöstöpäällikkö on lähestynyt muutamalla kysymyksellä. Saan vastaukset eteenpäin ripeästi ja sovimme samalla palaverista, jonka tavoitteena on palkkahallinnon kehittäminen. Haluamme minimoida manuaalisen työn ja siirtyä koko ajan ketterämpiin käytäntöihin. Kokenut kollegani vetää uuden järjestelmän käyttöönottoprojektia, ja hän lupaa jakaa viimeisimpiä oivalluksia ja parhaita käytäntöjä tämän viikon tiimipalaverissa. Tiimissämme parasta on avoin ja välitön ilmapiiri. Kokeneet osaajat tukevat ja joka päivä pääsee oppimaan uutta, silloinkin kun on kiirettä tai haastavia tilanteita käsiteltävänä.

Aamupäivällä keskityn palkkamateriaaleihin ja raportointiin sekä autan tiimimme uusinta jäsentä työehtosopimuksen tulkinnassa, raporttien luomisessa ja Excel-kaavoissa. Lounaalle lähdemme porukalla, ja tällä kertaa syömme ulkona auringonpaisteessa. Iltapäivällä lähden kollegani kanssa palaveriin suunnittelemaan yhteistyön käynnistämistä uuden asiakkaamme kanssa. Keskustelemme tulevasta palvelumallista ja vastuujaosta. On mahtava tehdä töitä suoraan asiakkaiden kanssa! Tieto kulkee, tutustumme asiakkaan liiketoimintaan ja saamme sparrattua toiveet ja haasteet helposti.

Vielä ennen kotiinlähtöä käyn läpi asiakkaani laadunvalvontaa ja sovin palkka-ajon poikkeamasta johtuvasta lisäajosta.  Luen ilolla sähköpostiin kilahtaneen positiivisen palautteen asiakkaan ohjausryhmästä ja huomaan kollegan ”Tassu high five” -kiitoksen. Huomenna työskentelen koko päivän asiakkaan tiloissa osana heidän palkka- ja HR-tiimiään, kuten aina joka toinen viikko. Työpäivät asiakastiimin kanssa tuovat työhön aivan uudenlaisia näkökulmia. Sovin samalla esimieheni kanssa ajan seuraavaan Oma suunta -keskusteluun. Viime keskustelun teemana oli Hyvinvointi, seuraavaksi puhumme Kehittymisestä. Työskentely HR-alan edelläkävijäyhtiössä takaa, että työntekijöiden hyvinvoinnista ja motivaatiosta huolehditaan. Sitten kotia kohti!

Kuulostaako tämä sinun unelmatyöltäsi?

Haemme HR4:n palkkatiimiin uusia jäseniä. Etsimme joukkoomme palkanlaskennasta innostuneita osaajia niin junior- kuin senior-tehtäviin. Räätälöimme tehtävänkuvan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Toivomme joukkoomme positiivisen asenteen ja järjestelmällisen työskentelytyylin omaavia työkavereita, jotka tarttuvat tehtäviin rohkeasti. Tarjoamme sinulle monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, erinomaiset kehittymismahdollisuudet sekä innostuneen ja osaavan tiimimme tuen. Työssä oppimisen lisäksi pääset osallistumaan HR4 Taito Akatemian koulutuksiin.

Elokuussa 2018 muutamme uusiin tiloihimme Keilaniemeen – erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle.

Mikäli innostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian: https://hr4.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa HR4:n Senior rekrytointikonsultti Jenna Jussila: p. 050 442 8444. Odotamme sinua innolla laumamme jäseneksi!

#payroll #palkanlaskenta #HR #konsultti #consultant #asiantuntija